DeFi bir kez daha rekor kırdı: Piyasa değeri 40 milyar doları aştı!
DeFi bir kez daha rekor kırdı: Piyasa değeri 40 milyar doları aştı!

24 saatte yüzde 78 artan DeFi tokeni, Bitcoin’den önce 10 bin dolara ulaşabilir iddiası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi tokenleri bir süredir kripto sahnesini ele geçirmiş durumda Buna rağmen Bitcoin fiyat açısından piyasalara hakim olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, yeni bir DeFi tokeni, iddiaya göre Bitcoin’den önce 10 bin dolara ulaşabilecek gibi görünüyor.

DeFi projeleri ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor

Merkezsiz Finans (DeFi), hem popüler hem de kazanç elde eden birkaç yeni kripto para birimine ev sahipliği yaptı. DeFi’nin önde gelen kredi platformu Compound Finance’in COMP yönetişim tokeni önemli bir örnek. Aave’in LEND’i ve Synthetix’in SNX’i de bu listede başı çekiyor. Fakat daha az bilinen bir DeFi tokeninin bir anda yükselebileceği iddia ediliyor.

Yearn.finance (YFI) Andre Cronje tarafından geliştirilen bir ağ. Son zamanlarda kripto para birimi endüstrisine tanıtılan YFI tokenin ilk fiyat verileri bilinmemekle birlikte CoinGecko, YFI fiyatının 18 Temmuz 2020’de 34,53 dolarlık bir fiyata sahip olduğunu yazıyor. Bugün erken saatlerde, YFI tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.403,12 dolara ulaştı.

YFI uçuşa geçti

Hafif bir gerileme yaşadıktan sonra, kripto paranın fiyatı bu haberin yazıldığı sırada 2.455,11 dolara ulaşmış durumda. Bu DeFi tokeninin piyasa değeri halen 54.251.748 dolar iken, YFI son 24 saatte yüzde 78,2’lik bir artışa tanık oldu.

YFI’nin fiyatı diğer çoğu kripto para biriminden açıkça daha yüksek. İlk ve en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 2 bin doları ihlal etmek için yıllarca beklerken YFI, 2.455,11 dolarlık bir değere hayli kısa bir vakitte ulaştı. Bu DeFi tokeninin fiyatı artmaya devam ettikçe, kripto topluluğu da şüphesiz şok üstüne şok yaşadı. Durdurulamaz fiyatına rağmen, bu tokenin ticareti sadece iki merkezsiz borsa Unisawap ve Balancer ile sınırlı.

Bu arada bir kripto araştırma ekibi, Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere bazı kripto paralarla ilgili uzun vadeli tahminler paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin