Bitcoin biriktiren kurumların sayısı bilinenin çok üstünde olabilir
Bitcoin biriktiren kurumların sayısı bilinenin çok üstünde olabilir

Eski Wall Street analistinden korkunç tahmin: Bitcoin 4 bin doları görecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski bir Wall Street analisti olan Tone Vays, ayı piyasasının Bitcoin 4.000 doları görmeden bitmeyeceğine inanıyor.

Eski Wall Street analistine göre, Bitcoin’de ayı eğilimi sona ermedi

Eski bir Wall Street analisti ve JP Morgan Chase’in başkan yardımcısı olan Tone Vays, Bitcoin’in boğa piyasasında olmadığına ikna olduğunu söyledi. Vays, BloxLive TV’ye, Bitcoin’in boğa koşusunun çok hızlı olduğunu ve BTC’nin sürdürülebilir bir boğa koşusuna başlamadan önce 4.000 dolara kadar düşebileceğini söyledi. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Normalde, 3.000 dolar ile 14.000 dolar arasında gidilmesi, herkesin fiyatın yükseleceğini düşünmesine neden olur. Fakat 14.000 dolarlık bu patlayıcı büyümenin Bitcoin’i daha fazla tehlikeye soktuğunu düşünüyorum. İnsanlar bir varlığın, herhangi bir varlığın üssel olarak yükselmesinden ne kadar etkileneceğini farketmezler, çünkü geri çekilme eğilimini tahmin edemezler. Bunu 2011’de altın ve gümüşle gördük. 2008’de önce yağ fiyatlarında gördük. 2000’de Nasdaq ile gördük. Bitcoin bunu birkaç kez yaptı…

Tone Vays: “Ayı piyasası Bitcoin 4.000 doları görmeden bitmeyecek!”

Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Hala fiyatta önemli bir geri çekilme bekliyorum ve ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum. 8.000 dolardan 6.000 dolara kadar hızlı bir düşüş gördük, ancak bu sadece bir gün sürdü. Kısa süre önce de 14.000 dolardan neredeyse 10.000 dolara hızlı bir düşüş gördük. Bu düşüşte çok hızlıydı, sadece bir buçuk gün sürdü. Bunun gibi bir düşüşün zaman açısından biraz daha uzun olması gerekiyor ve ayı piyasasının dışında olup olmadığımızı değerlendirmek için %30-%40 düzeltmeyi beklemeye devam ediyorum. Çünkü hala düşüş göreceğimizi düşünüyorum. Ayı piyasası Bitcoin 4.000 doları görmeden bitmeyecek!

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin