Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?
Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?

Dev kaldıraçlı borsada Bitcoin short’ları artıyor: Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev kaldıraçlı Bitcoin borsası BitMex’te BTC short’ları artıyor, şimdi 30.000’den fazla short poziyonu var.

Dev kaldıraçlı Bitcoin borsası BitMex’te, Bitcoin short’ları top yapıyor

Bitcoin 12.000 dolar civarında bir destek alanı bulmuş gibi görünüyor, ancak BitMex’teki Bitcoin short’ları giderek artıyor.  BitMex’te Bitcoin short’larını artmasıyla birlikte Bitcoin büyük bir harekete doğru ilerliyor olabilir. Bitcoin marj ticareti borsasında Bitcoin long’larındaki 20.000’e karşı 30.000 Bitcoin short’u açıldı. Short pozisyonunda olan trader’ların sayısındaki artış, yatırımcıların BTC’nin yıllık 14.000 dolar civarında bir yılın en yüksek seviyesine dokunduktan sonra daha büyük bir düzeltme görmeye devam edebileceğini düşündüğünü gösteriyor. 

Ancak geçmişte, Bitcoin bu yılın başlarında görüldüğü gibi short pozisyonlar büyümeye başladığında büyük bir artış gördü. Şu anda BitMex, son altı saat içinde 5 milyon dolar olan long tasfiyelerine kıyasla tasfiye edilmiş 12 milyon dolarlık bir short gördü. Bitcoin fiyatta dalgalı bir haftadan sonra seviye atlıyor gibi görünüyor. Tüm gözler Bitcoin fiyatının üstünde… Bazıları ise Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doları kovalamaya çalışmadan önce tekrar 9.000 doları test edebileceğini söylüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin