Bazı kripto para yatırımcıları piyasaya olan inançlarını kaybetti
Eski Telegram çalışanı bir kripto para platformu oluşturuyor

Eski Telegram çalışanı bir kripto para platformu oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Telegram özel projeler müdürü Anton Rosenberg, tarafından başlatılan yeni bir kripto para platformu Blockchain startup’larının token fiyatlarını dengelemesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Eski Telegram çalışanı bir kripto para platformu oluşturuyor

Bir kripto türevleri ticaret platformu olan Mikado, ilk para teklifini (ICO) planlayan ancak açık bir satış başladığında ve erken yatırımcıların tokenlerini sattığında ortaya çıkan fiyat çöküşünü önlemek isteyen projeler için bir çözüm sunacak.  Anton Rosenberg, ICO’lar yapan pek çok şirketin, ICO’dan sonra fiyatı nasıl etkileyeceğini anlamadan büyük bonuslar ve indirimlerle yatırımcıların dikkatini çekmeye çalıştığını belirtiyor.

Mikado platformu likit tokenler için geliyor

Rosenberg, ICO piyasalarında likit tokenlerin kademeli olarak piyasaya sürülmesini planlayan mekanizmaların bulunmadığını, dolayısıyla Mikado’nun bu işi yerine getireceğini söyledi. Mikado kilitlenen herhangi bir token için, projenin çalışanları arasında işleri teşvik etmek için dağıtılan bonus tokenler gibi bir türev çıkaracak. Proje bu kilitli tokenleri özel olarak oluşturulmuş bir emanet hesabına aktarabilir ve yatırımcılara satılabilecek olan türevli Mikado tokenleri (MKT) gönderilir. Kilitlenme süresi bittikten sonra MKT tokenleri yanacak ve sahipleri yatırdıkları asıl tokenleri alacak. Rosenberg, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Kripto paraların kilitlenmesi uygun bir araç. Ancak çok verimli değil. Birkaç kilitlenme dönemi planlanabilir, kademeli olarak tokenler serbest bırakılıp işlem hacmi kontrol edilebilir. Mikado, kripto pazarında istikrarlı bir emtiaya dayalı ekonomi yaratmak için bir araç vaat ediyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin