Goldman Sachs
Eski Goldman müdürü ilk defa kripto para aldığını duyurdu: Tercihi hangisi oldu?

Eski Goldman müdürü ilk defa kripto para aldığını duyurdu: Tercihi hangisi oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geleneksel finans aktörlerinin ve ana akım kuruluşlarının kripto para endüstrisine nasıl baktığı, kriptonun benimsenmesi bakımından oldukça önemli görülüyor. Son olarak Goldman Sachs’in eski yöneticilerinden Will Meade, ilk defa kripto para satın aldığını duyurdu. Meade’in tercihi Ripple (XRP) oldu.

Bitcoin ve diğer önde gelen kripto para birimlerinin yılın en yüksek seviyelerine yaklaştığı ilk çeyrekte XRP çok iyi bir performans gösterememişti. Hacim bakımından en değerli dördüncü kripto para, yılın başından bu yana yüzde 7 değer kaybetti. Ancak Will Meade, yakında Ripple’ın hızla yükselişe geçme potansiyeli olduğunu iddia etti. Peki fon yöneticisi neden böyle düşünüyor?

Bitcoin bir kez daha yükseliş sinyalleri gösteriyor

Uzun süredir yatay yönde bir seyir izleyen kripto para piyasası, en sonunda bir boğa rallisine işaret ediyor. Bitcoin’in 10.000 dolarla savaştığı dönemden sonra gerilemesi ve 9.000 doların üstünde kalma çabası herkesi korkutmuştu. Ama korkulan olmadı, BTC yine yükselişe geçti. Bu haberin yazıldığı sırada öncü kripto para birimi 9.300 doların biraz üstünde işlem görüyor.

XRP de bu son yükseliş eğiliminden çok iyi faydalandı ve 20 senti aşmayı başardı. Kripto para analisti BigCheds, bu son ralli ile Ripple’ın bariz bir boğa bayrağı oluşturduğunu iddia etti. Ayrıca analiste göre XRP/BTC çifti üç aydır ilk defa 50 günlük hareketli ortalamasını kırdı. Teknik göstergelerin birçoğu dördüncü kripto para için yeni yükseliş sinyalleri veriyor.

Eski Goldman yöneticisi: “BTC zirveye yürürse peşinde XRP de olacak.”

Bu son yükselişe karşın Ripple tokeninin Ocak 2018’deki zirvesi olan 3,40 dolardan hayli uzak olduğunu belirtmemiz gerek. Ancak umutlar kaybolmuş değil, en azından Will Meade buna inanıyor.

Meade’e göre Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini test ederse peşinden XRP’yi de mutlaka götürecek.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin