Kripto piyasa güncellemesi: Bitcoin büyümeye devam etmeye hazır
Kripto piyasa güncellemesi: Bitcoin büyümeye devam etmeye hazır

Eric Dalius: “Bitcoin’in boğa koşusu geliyor.” Peki ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki zayıf bir yükseliş trendi ile Bitcoin 3.500 doların altında kaldı. Tech Bullion’daki bir kripto para birimi ve emlak yatırımcısı olan Eric Dalius, Bitcoin’in geçmiş performanslarına bakarak bir boğa koşusunun olabileceğini belirtiyor.

Bitcoin kripto paraların kralı: İşte nedenleri

Bitcoin’in kripto paraların kralı olarak  anılmasının ilk sebebi, Satoshi Nakamoto’nun whitepaper’ını yayınlanmasından sonra tanıtılan ilk kripto para olması. İkincisi ise piyasa değerinin yarısından fazlasını oluşturması. Bitcoin’in şu anda 60 milyar dolarlık piyasa değeri ve 4,3 milyar dolarlık işlem hacmi bulunuyor. Dijital varlıkları, Bitcoin’den bahsetmeden kripto endüstrisindeki insanlara tanıtmak kolay değil.

Bu yıl Bitcoin, Aralık 2017’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek değerine kıyasla düştü.  Piyasa şu anda hem boğa görünümüne sahip trader’lar hem de yatırımcıların endişesiyle geri dönüşü beklediği için kasvetli ve kederli. Bitcoin yıllık yeni düşükler kaydetti ve bu düşük seviyelere doğru tekrar aşağı doğru seyretmeye devam ediyor. Bu arada, durdurulamaz düşüş trendine rağmen, Bitcoin’in yakın gelecekte bir geri dönüş ve bir boğa koşusu göreceğine inanan insanlar olduğunu bilmek cesaret verici.

Eric Dalius: “Yatırımcılar piyasa trendinden faydalanmalı.”

Endüstrideki pek çok uzman ve analist, Bitcoin’in dibe vurduğunu ve bir tersine dönüşün gerçekleştiğini düşünüyor. Ancak bazıları da dibe henüz ulaşılamadığını ve Bitcoin için 2.000 dolar ile 2.500 dolar aralığında bir seviyeyi beklediğini söylüyor. Şu anda, Bitcoin 3.500 doların altında kaldı. Eğilim, yazım sırasında hafif bir artış gösteriyor. Ancak Bitcoin’in buradan nasıl çıkacağı belli değil.

12 Aralık Bitcoin

Tech Bullion’daki kripto para birimi ve emlak yatırımcısı olan Eric Dalius, Bitcoin’in bir geri dönüş için mücadele etme gücüne sahip olduğunu düşünüyor. Dalius, yatırımcıların piyasa trendinden faydalanmalarını ve portföylerini çeşitlendirmelerini tavsiye ediyor. Bu tavsiye, tüm zamanların en yüksek seviyelerinden beri %90 oranında değer kaybetmiş olan altcoinlere  sahip yatırımcıların çoğu tarafından iyi karşılanmayabilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin