Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

ERC20 tokenleri, Ethereum’un piyasa değerinin yüzde 60’ına ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Blockchain’ine dayanan ERC20 tokenleri büyümeye devam ediyor. Bazı raporlara göre, tüm ERC20 tokenlerinin piyasa değeri, 12,8 milyar dolar. Santiment tarafından sağlanan veriler, geçtiğimiz Ağustos’tan beri %16 artış gösteriyor. O zaman, toplam ERC20 piyasa değeri 11 milyar dolardı.

ERC20 tokenleri, ayı piyasasında gücünü gösteriyor

Ethereum (ETH), piyasadaki en popüler Blockchain platformlarından biri. Projelerin ve ICO’ların Blockchain’inde kendi tokenlerini başlatmasına izin verir. Ayrıca, geliştiriciler Ethereum kullanarak akıllı sözleşmeler de çalıştırabilirler. Son yıllarda ERC20 tokenlerinin sayısı artmış durumda. Bu artış eğilimi sonucunda ERC20 tokenlerinin toplam piyasa değerinin, Ethereum’un kendi piyasa değerine kıyasla arttığını görüyoruz.

Şu anda ETH 200 dolara yakın işlem görüyor ve 20 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Son iki ayda bu kripto para, değerinin %33’ünü kaybetti. Aynı zamanda, diğer ERC20 tokenleri ETH’den daha iyi performans gösterdi. Bu nedenle, sonuçlar ERC20 tokenlerinin ETH pazarının %60’ına ulaştığını gösteriyor.

Ethereum’u gölgede bırakabilecek bir ERC20 tokeni görünmüyor

Faaliyetlerini finanse etmek için ETH’lerini satan birkaç ICO bulunuyor. Geçen ay 130.000’den fazla ETH satıldı. Yazım anında en değerli ERC20 tokeni, kripto para borsası Binance tarafından kullanılan Binance Coin (BNB). Binance Coin’in 1,26 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Binance’den sonra en değerli ERC20 tokenleri şunlardır: VeChain (VET), Maker (MKR) OmiseGO (OMG) ve 0x (ZRX).

Rapora göre, ETH’nin değersizleştiği veya tokenlerin aşırı değerli olup olmadığı açık değil. Bununla birlikte, Ethereum’un da değerinin bir kısmını BTC’ye karşı kaybettiğini söylemek mümkün. ETH, yılın başından beri BTC’ye karşı değerinin yüzde 70’inden fazlasını kaybetti. Ancak, Ethereum’u yakın zamanda gölgede bırakabilecek bir ERC20 tokeni görünmüyor. Önümüzdeki aylarda geliştiriciler Blockchain ağı için farklı ölçeklendirme çözümleri üzerinde çalışacaklar. Bu, ETH’nin gelecekte büyümesine ve daha yüksek bir değerleme kaydetmesine yardımcı olabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin