SEC’ten EOS’a rekor ceza: EOS fiyatı zıpladı
SEC’ten EOS’a rekor ceza: EOS fiyatı zıpladı

EOSBet uygulaması bir kez daha saldırıya uğradı: Bu sefer 338.000 dolar için!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOSBet uygulaması hacker’ların hedefi oldu. EOS Blockchain’inde yer alan merkezsiz bahis uygulaması olan EOSBet’ten Hacker’ların yüz binlerce dolar çaldığı belirtiliyor.

EOSBet uygulaması bir kez daha hacker’ların hedefi oldu

Hacker’lar temelde kodu EOSBet’e her aktardıkları zaman, operasyonel cüzdanlarından eşit miktarda EOS ile eşleşecek şekilde manipüle edebildiler. Kodun bu şekilde nasıl kullanılabileceği açık değil, ancak geliştiriciler daha önce kötüye kullanımı önlemek için kodun yamalar gerektiğini iddia ettiler. Hacker’lar, operasyonel cüzdanlardan en az 338.000 dolar çaldı.

Temel olarak hacker’lar, standart EOS hesaplarına virüslü kodlar yerleştirerek akıllı sözleşmeyi yanıltarak hesaplarını büyük miktarda kripto para ile kredilendirdi. Ancak EOSBet ekibi, platformdan çalınan tutarı henüz açıklamadı.

EOSBet ekibi DApp’larını güçlendirecek mi?

EOSBet  bir ay önce farklı bir güvenlik açığını kullanan hacker’lar tarafından saldırıya uğradı ve 200.000 dolar kaybetti. Bu son hack olayı nedeniyle EOSBet ekibi DApp’larını gerçekten güçlendirecek mi yoksa gelecekte bu gibi olayları görmeye devam edecek miyiz? Tüm gelişmeler için bizi takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin