Financia Business School, Blockchain ve kripto para kursları sunan ilk üniversite değil
Financia Business School, Blockchain ve kripto para kursları sunan ilk üniversite değil

Araştırma: Bitcoin (BTC) düzenli bir pazarın parçası olmaya yaklaştıkça benimseniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğa nihayet yükselişte olan kripto paraların büyük bir çoğunluğu ile kripto para piyasasında gülümsüyor gibi görünüyor. Bitcoin (BTC), Ethereum ve XRP gibi popüler kripto paralar, hem yatırımcılarını hem de kripto para meraklılarını sevindiriyor.

Bitcoin (BTC) daha fazla konuşulmaya başlandı

Bitcoin, 7.000 dolar duvarını aştı. Kripto para birimi, ana akım benimseme konusunda gittikçe ilerliyor. “Vadeye kadar Bitcoin pazar yolu” başlıklı Polonya merkezli bir araştırma, Bitcoin’in düzenli bir pazarın parçası olmaya yaklaştıkça daha da fazla konuşulduğunu ve benimsenmeye başladığını ortaya koyuyor. Çalışmada konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Erken ticaret, sisteme özgü usulsüzlüklerden etkilenirken, Nisan 2018’den önceki aylar boyunca, tüm bu istatistiksel göstergeler, ayrıştırılan özelliklere yaklaşıyor. Bu, Bitcoin pazarının ve muhtemelen diğer kripto para birimlerinin, döviz piyasasına düzenli bir piyasa alternatifi haline gelme potansiyeli taşıdığının bir göstergesi olarak alınabilir.

Nouriel Roubini: “Bitcoin ortadan kalkmayacak.”

2008 mali krizini tahmin eden bir ekonomist olan Nouriel Roubini, Bitcoin’in yok olmayacağını, ancak Ethereum gibi kripto paraların bir aldatmaca olduğunu belirtiyor. Nouriel Roubini, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin ortadan kalkmayacak. Ama Ethereum bir balon ve biraz aldatmaca, hiçbir şeye değmez. XRP ve diğerleri ise tarihe gömülecek.

Ethereum, en iyi 10 kripto para arasında en büyük kazançları sağlayan para olarak bu yorumlardan etkilenmez gibi görünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin