Bu uygulama kullanıcılarını bir gecede Bitcoin milyoneri yaptı!
Bu uygulama kullanıcılarını bir gecede Bitcoin milyoneri yaptı!

Bitcoin’in gerçek hacmi ne? 10 borsadan 9’u BTC hakkında yalan söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcılar, düzenleyiciler ve kamu için ekonomik verileri araştırmak için kullanılan kriptografik bir platform olan Messari, sınırlı sayıda borsadan gelen verileri kullanarak yeni bir borsa hacmi izleyicisi başlattı. Şimdi OnChainFX kontrol panelinde canlı olan “Gerçek 10 Hacim” seçeneği, Binance, Bitfinex, Bitflyer, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Gemini, itBit, Kraken ve Poloniex’ten gelen verileri kullanarak Bitcoin ve kripto işlem hacimlerini izliyor.

Bitcoin hacmi için ilk 10 borsaya odaklanılıyor

Duyuru şöyle:

“Real 10”, bizce API arayüzleri aracılığıyla önemli ve meşru kripto ticaret hacimleri rapor eden on borsa anlamına gelir … Fiyat metodolojimiz zaten bu borsalar ve diğer bileşenler arasındaki hacimlerdeki belirgin tutarsızlıkları dikkate aldı ancak şimdi varsayılan hacim hesaplamalarımızı sınırlıyoruz.  Bitwise Investments’tan elde edilen bulgulara benzer şekilde OnChainFX’te ‘Real 10’ borsalara odaklanıyoruz.

Bitwise Investments, kripto borsa hacminin %95’inin sahte olduğunu gösteren araştırmaları açıkladı. Sektör lideri CoinMarketCap’ın (CMC) yanlış veri bildirdiğini açıkladı.

SEC, Bitwise bulgularını yayınladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na, Bitcoin ETF’nin beklemedeki teklifi adına yaptığı son başvuruda, Bitwise bulgularını yayınladı ve “Bitcoin için gerçek pazarın çok daha küçük, daha akıcı ve genel olarak anlaşıldığından daha düzenlenmiş” olduğu sonucuna vardı.

CMC’de listelenen işlem hacmine göre ilk 10 borsanın dokuzu Messari’nin yayınından çıkarıldı: Bit-Z, BW.com, OKEx, Coineal, Huobi Global, BitMart, DigiFinex, BitForex ve Bibox. Önde gelen kripto borsası Binance, tek istisna.

Bu yazının yazıldığı sırada Messari, son beş saatte 285,9 milyon dolardan %11,33 artışla 318,3 milyon dolarlık Bitcoin’de 24 saatlik bir işlem gösteriyor. CoinMarketCap, 24 saatlik Bitcoin ticaretini aynı dönemde 11,34 milyar doları %0,44 artışla bildiriyor.

Gelecek aylarda, Messari kripto piyasası verilerini doğru bir şekilde yansıtmak için temiz sipariş defteri verileri üreten daha fazla borsa eklemeyi planlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin