EOS yerini sağlamlaştırdı: Peki bundan sonra yön neresi?
EOS yerini sağlamlaştırdı: Peki bundan sonra yön neresi?

EOS yerini sağlamlaştırdı: Peki bundan sonra yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şüphesiz Nisan ayı, kripto paralar açısından EOS’un ayıydı. Nisan ayının sonuna doğru, EOS yerini sağlamlaştırdı. Peki bundan sonra yön neresi? EOS tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. 2018 yılının başından bu yana zirveyi ele geçiren önemli kripto paralardan biri oldu.

EOS, Nisan’ın sonuna doğru hak ettiği potansiyeline kavuştu

EOS’un fiyatı, Nisan ayının ortalarına doğru yükseldi. Piyasa da dalgalanma olunca, bazı kripto paralar değer kaybetti ve sert düşüşler gerçekleşti. Ancak EOS, bu dalgalanmadan en fazla faydayı elde etti ve 18,16 dolarlık önceki rekorunu kırarak 20,87 dolara yükseldi.

EOS’un yeni zirvesi Nisan sonlarından bu yana sağlamlaştı. Ancak EOS tekrar 20 dolardan fazla bir kazanç elde etmeyi başaramadı. Burada önemli olan, EOS’un fiyat düzeltmesi sonrasında 16,46 dolar seviyelerine gelmesi. EOS zirveden uzaklaşmış olsa da Nisan’ın sonuna doğru hak ettiği potansiyeline kavuştu.

O zamandan beri EOS, kripto para biriminin değeriyle ilgili korkuları tetikleyen kararsız bir yörüngeyi sürdürdü. EOS için Nisan performansı sadece bir alım ya da saf bir tesadüfün sonucu muydu? Mayıs ayında EOS, 16 dolar ile 18 dolar seviyeleri arasında işlem gördü. Bu durum, kripto para birimi için olumlu bir ara tatil bile olsa, fiyatın 20 dolara geri dönebileceğine dair çok az işaret görünüyor. Ancak bu kayma, sonunda EOS için kazançlı olacak gibi görünüyor. Yazım sırasında EOS, %1 oranında artışla 18,22 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

EOS yerini sağlamlaştırdı: Peki EOS için sırada ne var?

Şu ana kadar ki gelişmeler EOS’un 20 dolar seviyelerine geri çıkacağını gösteriyor. Ancak şu anki değeriyle bile EOS, rakip kripto paralara göre daha iyi performans göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde yaklaşık 17 dolarlık bir değeri koruyarak, artık EOS’un fiyat patlamasından bu yana tam bir iyileşme gerçekleştirdiği söylenebilir.  Bu nedenle, yakında EOS’u 15 doların altındaki seviyelerde görme ihtimali düşük. Başka bir piyasa dalgası başlarsa, EOS’un 25 dolar seviyesine kadar yükselebileceği görülebilir.

Şimdilik, 20 dolarlık seviyenin etrafındaki diğer hareketler, EOS’u geride bırakmaya ve etkilemeye devam ediyor. Bunun yatırım tavsiyesi olmadığını ve EOS’un kolayca fiyat düşüşleri ile karşı karşıya olabileceğini unutmayın. Henüz berrak sularda değiliz ve genel olarak EOS yakında yeni engellere takılabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin