Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Şimdi bizi ne bekliyor?
Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Şimdi bizi ne bekliyor?

Analistler Bitcoin tahminlerinde birleşiyor: BTC, birkaç gün içinde 5 haneli rakamlara ulaşabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Adamant Capital’den bir uzman, kısa vadeli büyümenin ardından BTC’de hafif bir düşüş olacağını öngörüyor ve ardından BTC’nin fiyatı 11.000 dolara yükseleceğini iddia ediyor. Pazar gününe kadar Bitcoin’in fiyatı dalgalar halinde işlem gördü, yaklaşık 7.400 dolara inip 7.900 dolara yükseliyordu. Ancak, Pazar günü bu model olumlu bir şekilde kırıldı ve Bitcoin bir gecede değerine yaklaşık 1000 dolar ekledi.

Bitcoin yükselişi

Adamant Capital’den Tuur Demeester, Bitcoin için “boğa kısa vadeli bir senaryo” olduğunu duyuran bir Twitter paylaşımı yaptı.

Demester, Bitcoin’in şu anda bir boğa parabolünde olduğunu söylüyor. BTC, kışının sonu sayılan Şubat ayından başlayarak her ayın sonu ve gelecek ayın başında hareketlenme yaşadı. Her ay boyunca Bitcoin fiyatlarında tekrarlanan senaryo bir parabol oluşturdu. Bu durumun devam etmesi durumunda, Adamant ortağı Bitcoin’in fiyatının yüzde 50 (yani 3.600 dolar civarında) artabileceğini ve Haziran’ın başlamasıyla 11.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor.

Diğer analistler bu görüşü destekliyor

Bu tahmin BTC hacminin azalmakta olduğu gerçeğini göz önüne alarak, biraz iyimser gelebilir, ancak diğer analistler de BTC fiyat tekliflerinin kısa vadede beş haneli seviyelere ulaşabileceğini söylüyor.

Crypto analisti @galaxyBTC kısa süre önce bir analiz paylaştı ve Bitcoin’in simetrik bir üçgen şeklinde işlem gördüğünü açıkladı, böylece uzman BTC’nin 10.000 dolara kadar çıkabileceğine inanıyor.

Bir başka analist olan Crypto Rand da BTC’nin 10.000 dolara varacağını tahmin ediyor.

Düşüş de mümkün

Bununla birlikte, Tuur Demeester da tam tersi senaryoyu görüyor: Parabolik eğilim momentum eksikliği nedeniyle kırılırsa, Bitcoin yükseliş eğilimi engellerine takılarak 8.300 dolara düşebilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin