EOS, Weiss Ratings tarafından yaralandı, kan kaybı devam ediyor
EOS, Weiss Ratings tarafından yaralandı, kan kaybı devam ediyor

EOS, Weiss Ratings tarafından yaralandı, kan kaybı devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS/USD son 24 saatte yaklaşık %6 düşüşle 6,25 dolarda el değiştiriyor. Mevcut piyasa değeri 5.7 milyar dolar olan en büyük 6. dijital varlık, teknik faktörlerin tetiklediği ve piyasadaki olumsuz algıların kötüleştiği haftanın başından beri kan kaybediyor.

EOS’ta olumsuz hava hakim

EOS için trader’lar olumlu gelişmeleri göz ardı etmeyi ve kötü şeylere odaklanmayı seçtiler. Böylece, Coinbase’in EOS kullanıcılarına EOSIO sınavlarını tamamlamaları için ödeme yapma kararı fark edilmedi. Bu arada, bir finansal derecelendirme sağlayıcısı Weiss Ratings, kriptonun ciddi merkezileşme sorunları yaşadığını iddia ederek EOS’un notunu düşürdü ve şu açıklamayı yaptı:

EOS’un merkezileşme konusunda ciddi sorunları var ve geçen haftaki olaylar bu endişeleri haklı çıkardı, bu yüzden teknoloji derecelendirmesini ciddi şekilde düşürdük.

EOS/USD, teknik resim

EOS için ilk güçlü destek günlük grafikte SMA50 (Basit Hareketli Ortalama) ile güçlendirilen 6 dolar psikolojik seviyesiyle gelir. Eğer kırılırsa, olumsuz tarafın bir sonraki odaklanmada yaklaşma eğilimi göstererek günlük SMA100 ile birlikte 5,70 dolara (% 38.2 Fibo geri çekilme) hatta 5 dolara geri çekilmesi muhtemel olabilir.

Artan yönde, düşüş eğilimini azaltmak ve odaklanmaya devam etmek için 6,70 doların (% 23.6 Fibo geri çekilmesi) üzerinde sürdürülebilir bir harekete ihtiyacı var. EOS yazım sırasında 6,42 dolardan işlem görerek toparlanma emareleri gösteriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin