İşte 12 bin doları kıran Bitcoin için Tom Lee’den yeni tahmin
İşte 12 bin doları kıran Bitcoin için Tom Lee’den yeni tahmin

Tom Lee’den yeni BTC tahmini: “Bitcoin boğaları bu seviyeyi geçerse hızlı ve öfkeli olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global’in kurucu ortağı Thomas Lee, Binance CFO Wei Zhou ile yaptığı röportajda, en son Bitcoin ve kripto para piyasalarındaki gelişmeler hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Bitcoin 40.000 dolara ulaşabilir

Bu noktada Bitcoin boğaların 10.000 dolar seviyesini almasının çok önemli olduğuna inanıyor. Bir kez gerçekleştiğinde, fiyat artışını 20.000 dolara ve hatta 40.000 dolara çıkarmak için artan momentum katlanarak büyüyeceğini iddia ediyor. Bu düşüncelerini Lee şöyle dile getirdi:

Bitcoin bir şekilde 10.000 dolara ulaşmayı başarırsa,’ beş ay içinde 40.000 dolara ulaşması çok muhtemeldir”

Söylemesi zor olsa da, bu gerçekleştiğinde, sonuçlar çok büyük olacaktır, çünkü bu eşiğin üstünde sürdürülebilir bir hamle piyasaya büyük kurumlar getirecektir. Tom Lee bu durumu şöyle açıklıyor:

Her kurum fark edecek ve şöyle diyecekler: 10.000 dolar oldu,’ tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönme olasılığı çok yüksek.” Bu da mevcut fiyatı iki katına çıkaracak. İki kat değer kazanabilecek çok az şey var. Bu yüzden FOMO’nun 10.000 doları bulduğu zaman tetikleneceğini düşünüyorum.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin