EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

EOS ve NEM (XEM) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum ve beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, 200-SMA’nın altında işlem görüyor ve göstergeler satış tarafını tercih ettiği için uzun bir ayı piyasası öngörülüyor. XEM ise alım satım hacimlerindeki ve satın alma aktivitesindeki artışla desteklenen 0,229 dolar direncinin üzerinde bir hareketi hedefliyor.

EOS fiyat analizi

EOS, fiyatın son 24 saat içinde %4’ün üzerinde düşmesinin ardından 2,55 dolarlık destek seviyesine doğru ilerliyor. Günlük grafiğe bakıldığında, kripto varlığın değerinin 200-SMA’nın (mor) altında işlem görmesi nedeniyle Ocak ortasından bu yana ayı piyasasında olduğu bariz olarak görülüyor.

Boğaların kripto fiyatını yükseltme çabalarına rağmen, 200-SMA her durumda güçlü bir direnç bariyeri görevi gördü. Önümüzdeki günlerde bu seviyenin üzerinde bir kırılma olası görünmüyor  ve EOS, ani direnç ve destek seviyelerinin orta noktasında işlem yapmaya devam edebilir.

On Balance Volume, düşük alım hareketinin altını çizdi ve ayı piyasasının devam ettiğine işaret etti.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretçileri ise Ocak ortasından bu yana fiyat mumlarının üzerinde seyrederek düşüş trendini teyit ediyor.

NEM (XEM) fiyat analizi

XEM, 0,229 ile 0,219 dolar arasındaki konsolidasyonunu sürdürmesine rağmen, fiyat 24 saat içinde yaklaşık %4 arttığı için piyasada bir miktar iyimserlik var. Nitekim, söz konusu dönemde sağlıklı alım satım hacimleri ve güçlü satın alma faaliyetlerine tanık olunması, önümüzdeki seanslarda güçlü yükseliş hareketlerine işaret eden bir durum. Böyle bir durumda, 0,229 dolardaki direnç devrilebilir ve fiyat 0,236 dolardaki direnç seviyesine doğru hareket edebilir.

Awesome Osilatör’ün yeşil çubukları yarım çizginin üzerine çıktı ve yükseliş momentumunun daha da iyileştiğini gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi ise aşırı alım bölgesine işaret ediyor. Bu fiyat için bir yükseliş işareti olarak kabul edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin