EOS, piyasa değeriyle beşinci en büyük kripto para birimi
EOS, piyasa değeriyle beşinci en büyük kripto para birimi

EOS, tüm zamanların en yüksek fiyatını duyuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, daha geniş kripto pazarları için düşüşün yaşandığı bir günde kazanımlar bildiriyor ve yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselebilir.

EOS, piyasa değeriyle beşinci en büyük kripto para birimi

CoinMarketCap verilerine göre, EOS piyasa değeriyle beşinci en büyük kripto para birimi ve son 24 saatte yüzde 7,6 oranında artışla 14,96 dolardan işlem görüyor.

Bu arada, diğer büyük kripto paraların çoğu kırmızı yanıp sönüyor. Örneğin, Bitcoin yüzde 1,2 düşüş bildiriyor. Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA her biri yüzde 12 düşüyor ve Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano ve Stellar gibi kripto paraların her biri en az yüzde 8 oranında değer kaybetti.

EOS rallisi burada kalmayacak!

EOS için iyi bir haber bunlarla bitmiyor. Aynı zamanda bir haftalık bazda piyasadaki en iyi 10 kripto para birimi arasında en büyük ödüle sahip. EOS’un yüzde 62’si, günlük işlem hacminde yüzde 556’lık bir artışla destekleniyor. Bu da güçlü ellerin oyunda olduğunu ve rallisinin burada kalmayacağını gösteriyor.

EOS, tüm zamanların en yüksek fiyatını duyuruyor
EOS, tüm zamanların en yüksek fiyatını duyuruyor

EOS’un, 15 Nisan’da EOSDAC airdropunun ortaya çıkmasıyla artış keskin bir şekilde yükseldi ve daha da önemlisi, etkinlikten sonra iyi bir teklif olduğu belirtildi. Ancak kripto para birimlerinin genellikle airdropların önünde toparlandığı daha sonra değerlerinin düştüğü görülür.

Bitfinex, Huobi ve Antpool gibi büyük isimler EOS blok üreticileri olacak  

Bu esneklik, yatırımcı topluluğunun platformun ana açılış lansmanına dair önemli ilgisiyle ilişkilendirilebilir. Dahası, Bitfinex, Huobi ve Antpool gibi büyük isimler EOS blok üreticileri  (mainnet’i destekleyecek “supernodes”) olarak aday gösteriliyor  ve bu da kripto paranın cazibesini artırabilir.

Açıkçası, EOS tüm doğru nedenlerden dolayı haberler içerisinde dolayısıyla yükseklere ulaşmak için bir ralli göz ardı edilemez. Teknik grafiklerde bu olasılığı destekliyor.

EOS, tüm zamanların en yüksek fiyatını duyuruyor
EOS, tüm zamanların en yüksek fiyatını duyuruyor

EOS, yakın vadede 18,67 dolar seviyesinin üzerinde yeni rekor seviyelere çıkacak

EOS, yüksek hacimli bir boğa piyasası canlanma sinyali ile 18,67 dolarlık yüksek bir rekoru yeniden test etmek için kapılarını açtı. Buna göre EOS, bugün 16,18 dolara düşmeden önce 13 Ocak’tan beri en yüksek seviyesi olan 16,14 dolara kadar yükseldi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım koşullarını gösterdiğinden, geri çekilme 11 dolara kadar uzatılabilir. Bununla birlikte, boğa bayrağı kopuşu ve yükselen (yükseliş eğilimli) 10 günlük hareketli ortalama (MA) görünümün hala boğa yükselişinde olduğunu gösteriyor.

Görünüm

  • EOS, yakın vadede 18,67 dolar seviyesinin üzerinde yeni rekor seviyelere çıkacak.
  • Yükselen 10 günlük MA’nın altında, şu anda 10,98 dolardan sadece bir günlük kapanış, yükseliş görünümünü iptal edecek.
  • 7,80 ABD dolarının (16 Nisan’ın en düşük seviyesi) altında bir düşüş, yükseliş eğilimli bir hareket değişikliğini teyit edecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin