EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası
EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası

EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası olduğunu her geçen gün gösteriyor. Piyasalar, ilk çeyrek trendleriyle toparlanmaya başladı. Şu anda kripto paraların çoğunluğu yeşilde işlem görüyor. Bu listede kripto para piyasasında beşinci sırada yer alan ve 8,8 milyar dolarlık piyasa değeri olan EOS’ta yer almakta. Piyasa değeri, son birkaç gün içinde 7 milyar dolar gibi önemli bir değere ulaştı.

EOS merdiveni uzunca bir süredir tırmanıyor

EOS, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesinde (DApp) geliştiricilerin desteklenmesini ve dolayısıyla da pazardaki büyük bir kitleyi çekmeyi dört gözle beklemekte. EOS, merdiveni uzunca bir süredir tırmanıyor ve burada önemli kazanımlar elde ediyor. Haberin yayınlandığı tarih itibarıyla EOS, dün ile karşılaştırıldığında %10’luk istikrarlı bir kazancın ardından 10,88 dolardan işlem görüyor.

EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası
EOS piyasanın en sessiz kazanan kripto parası

En iyi 5 kripto para borsası olan “Bithumb, OKEx, Huobi, Bitfinex ve Upbit” EOS/USDT ve EOS/BTC gibi bazı popüler çiftlerin toplam ticaret hacminin yaklaşık %55’ine denk gelen EOS ticareti açısından oldukça iyi durumdalar.

EOS piyasanın en güvenli kripto parası

Kripto para piyasası gözlemcisi Dwayne Paul konuya yönelik şunları söyledi:

EOS kollarını yuvarlıyor ve birkaç ay içinde zirveye konacak. EOS’un eleştirel olarak hiç aşağı gitmemiş olması büyüleyici bir şey. Bu da EOS’un kripto para piyasasında en güvenli ve en sessiz kazanan olduğunu gösteriyor.

EOS son zamanlarda kripto para piyasasının belirttiği gibi her iki taraf için de büyük bir anlaşma olan bir Hint borsası olarak faaliyet gösteren Zebpay’da listelendi. Bitfinex ayrıca bu hafta başında planlanan EOS MainNet token takası için tam destek vereceğini açıkladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin