https://ambcrypto.com/eos-ethereum-classic-stacks-price-analysis-14-april/
10 Eylül EOS fiyat analizi: EOS için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

EOS marjinal büyümesine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, dün müthiş bir gün geçirdi. Bu, yatırımcıların uzun zamandır beklediği bir gündü. Coinin yükselişinin devam etmesi beklentiler arasında. Bunun yanında traderler, kısmi olarak kâr realizasyonuna da girebilir. Kâr realizayonunun gelmesi durumunda günlük işlemlerde fiyat üzerinde bir baskı oluşabileceğini görebiliriz. Ancak günlük işlem yapanların oluşturacağı baskının ana trendi bozması beklenmiyor.

EOS fiyat ivmesini daha kesin olarak anlamak için gün içi grafiğine bir göz atalım.

EOS Fiyat Analizi ve Tahmini

Yukarıdaki grafiğe baktığımızda, dünden bu yana EOS fiyatlarında hafif bir artış görüyoruz. Coin dünü yükselişle geçti. Fiyat, yüzde 2,22 artışla 3,6051 dolardan 3,6850 dolara yükseldi. Kripto paranın 3,5 dolardan başlayan toparlaması fiyatı 3,7 doları görmesi ile de yüzde 5,26 oranında gerçekleşti. EOS fiyatında bu seviyeden gelen başka bir sıçrama ise coinin yüzde 2.35 ile 3,7001 dolardan 3,7760 dolara yükselmesine neden oldu. Bugün, EOS 3,7 dolar ile açıldı ve son 24 saatlik periyotta yüzde 3,13 oranında bir yükseldiğini görüyoruz.

Kripto meraklılarının çoğu, EOS’un sonuç odaklı bir coin olduğunu düşünmekte ve bu durum, tüccarların arzularını yerine getirerek kripto pazarındaki konumunu korumasını sağlamaktadır. Bugün kripto para, piyasa baskısını geride bırakarak tekrar yukarı doğru hareket ediyor.

Önümüzdeki haftalarda, EOS’un 30 günlük en yüksek değeri olan 4,24 dolar civarında işlem görmesi bekleniyor. Coin, uzun vadeli işlem yapan traderler için olumlu şekilde ilerlemeye devam ediyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin