XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor
XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor

Bıçak kemiğe dayandı: XRP yatırımcıları Ripple’ı uyarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın XRP ekosistemi üzerinde çok fazla kontrol sahibi olup olmadığına dair tartışma yeni bir aşamaya giriyor. Şirket şimdi, Ripple’ın dijital varlıkları tamamen destekleme ve kullanma çabalarını bırakması gerektiğini söyleyen bir XRP yatırımcı ve savunucusuna yanıt veriyor.

Yatırımcılar Ripple’ı XRP’den “uzak durmaya” çağırdı

Twitter’da “XRP_News” ismini kullanan kripto para yatırımcı ve savunucusu, 23.000 takipçiye bir mesaj gönderdi ve Ripple’ı XRP’den “uzak durmaya” çağırdı:

Ripple, XRP ekosistemini büyütmek için her ne yapıyorsa, kesinlikle işe yaramadı. Ripple şirketi, lütfen XRP’den mümkün olduğunca uzak durun! Yardımınızı istemiyoruz. İnsanlar için bağımsız bir dijital varlık istiyoruz. Kim bu görüşüme katılıyor?

Buna karşılık, Ripple baş teknoloji sorumlusu David Schwartz kuma sert bir çizgi çiziyor. Şirketin üçüncü en büyük kripto para birimiyle olan ilişkisine son vermesini isteyen herkesin “büyük ölçüde” hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.

https://twitter.com/xrp_news/status/1170324632513200129?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170353556240494593&ref_url=https%3A%2F%2Fdailyhodl.com%2F2019%2F09%2F08%2Fripple-will-massively-disappoint-investors-who-want-company-to-stay-away-from-xrp%2F

Şirket: Ripple, XRP fiyatını etkilemiyor

Ripple, toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip ve son aylarda şirket, aylık dijital varlıklardaki tezgah üstü satışının XRP fiyatının yükselmesini engellediği iddiasıyla karşı karşıya kaldı. San Francisco kuruluşu, fonlarını işini yürütmek ve Blockchain ve XRP’yi benimsemek isteyen şirketlere yatırım yapmak için kullandığını söylüyor. Geçen ay “Stop Ripple Dumping” adlı bir kampanya, şirketin satışlarının XRP yatırımcılarına zarar verdiğini iddia ederek viral hale geldi.

Şu anda 3.500 imzalı dilekçe, şirketi elinde tuttuğu XRP’leri satmayı durdurmaya çağırıyor. Dilekçe, Twitter’da 102.000 takipçisi bulunan Crypto Bitlord’un eseri. Ripple dilekçeye cevap verdi ve Bloomberg’in suçlamaları karşısında XRP satışlarının fiyat üzerinde bir etkisi olmadığını söyledi:

XRP’nin programatik satışlarıyla bile XRP’nin hacim yüzdesi ve gerçek arz enflasyon oranı Bitcoin veya Ether’den daha düşük.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin