19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar
19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

EOS kurucusu açıkladı: Şimdiye kadar ki en büyük EOS duyurusu geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa sermayesine göre 5. Kripto para olan ve sektör rakipleri Ethereum (ETH), Tron (TRX) ve Cardano’ya(ADA) göre EOS (EOS), akıllı sözleşmeler ve dApp geliştirme yetenekleri konusunda son zamanlarda sessiz kaldı ve ekip tarafından Ocak ayındaki EOSIO sürüm 1.6 lansmanından bu yana büyük bir açıklama yapılmadı.

Bununla birlikte, EOS kurucusu Dan Larimer bu sessizliği bozan bir açıklama yaptı. Larimer, kripto parada nihayet çok büyük denebilecek bazı gelişmeler olacağının ipuçlarını verdi.

Büyük EOS duyurusu neyle ilgili?

Larimer, sadece EOS’u kuran yazılımcı değil aynı zamanda Steem’in kurucu ortağı ve EOS’un ardındaki Block.one’da CTO olarak görev alan, kripto para platformu BitShares‘i (BTS) oluşturan biri olduğu için kripto para alanında çok saygın bir kişi.

Larimer, dün EOS’un Haziran’da büyük bir duyuru yapacağını açıklayarak EOS Telegram grubunun kullanıcıları ile etkileşime girdi.

Topluluğa bu bilgiyi verdikten sonra haliyle Telegram grubu Larimer’i ne olabileceği hakkında soru yağmuruna tuttu. Ancak, Haziran ayında yapılacak duyuruyu ifşa etmemek için hiçbir detay vermedi.

Larimer, konuyla ilgili tüm söylediği şey Haziran’ın EOS’i etkileyeceğini ve B1’in Haziran ayında geleceğiydi.

Hiç kimse duyurunun tam olarak ne anlama geldiğini anlamadı. Ancak EOS’un fiyatının duyurudan etkileneceği ve daha sonra potansiyel olarak satılacağı ve “söylentiyi al ve haberi sat” olayına yol açabileceği muhtemel.

EOS kurucusu Larimer, Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Litecoin’i (LTC) eleştiriyor

25 Mart’ta gerçekleşen aynı Telegram sohbetinde, Larimer, EOS geliştiricilerin sayısını net bir şekilde önde olan Ethereum ile karşılaştıran bir soruya cevap verirken hem Ethereum (ETH) hem de Litecoin (LTC) için bazı iğneleyici ifadeler kullandı:

Miktara göre kalite ETH’nin birçok geliştirmesi var. Çünkü çözümleri zayıf başlangıç ​​tasarımıyla aşırı derecede karmaşıktır […] EOSIO gibi bir şeyi tecrübe etmedikçe, ETH’nin eksiklikleri fark edilmeyecektir.

Litecoin (LTC) eleştirilerine gelince, bir Telegram grubu katılımcısı Litecoin ve EOS hakkında bir şeyden bahsetti ve Larimer şu şekilde cevapladı:

LTC ve EOS’u aynı kategoride görmeniz gerçeği, tokeni sadece para birimi olarak kullanılmaya önem verdiğinizi gösterir.

Genel olarak, 25 Mart’ta yapılan Telegram grubu sohbeti, Larimer’in güçlü duygulara sahip olduğunu ve rakiplerini fazla değerli görmeyerek topluluğun EOS projesi hakkında heyecanlanmasına neden oldu.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin