EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön
EOS ve Waves fiyat analizi: Sıradaki duraklar, önemli noktalar ve beklenen yön

EOS fiyatı ölüm sarmalına girdi: Fiyat Aralık 2017’den bu yana en düşük seviyeye geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS fiyatı, 2 doların altında hızlı hareket ediyor. Topluluk, Starteos teklifi nedeniyle kızgın.

EOS fiyatı neden bu kadar düştü?

EOS, son 24 saatte yaklaşık %21 oranında değer kaybetti. Piyasa değeriyle 8. büyük kripto para olan EOS, küresel düşüş eğilimleri ve temel iç meseleler arasında 2 dolarlık kritik bir seviyenin altında hareket ediyor.

Kripto para, ağ merkezileştirme şarkıları ve muhtemel manipülasyonların söylentileriyle zayıflatılıyor. EOS Kurucusu ve Blok One CTO’su Dan Larimer’in yeni kripto para projesini başlatıyor olması ve bu nedenle EOS’u bırakacağı yönündeki söylentiler fiyattaki baskıyı artırdı ve spekülasyonları tetikledi. Larimer, EOS’u terk etmeyeceğine dair topluluğa güvence verdi, ancak EOS bu süreçte fazlası ile değer kaybetti.

EOS fiyatı düşüyorsa, node’ler tüm EOS ekosistemini etkileyebilir

Rüşvet konusu EOS topluluğunu çok kızdırdı

Üstelik, bu hafta EOS Blok Üreticileri’nden (BP) biri olan Starteos, bağış sahiplerine oylarının verilmesini teklif ederek toplumu yeniden kızdırdı. Şirket, kullanıcıların bir proxy olarak Starteos.io’yu devrettikten sonra sabit EOS geliri elde edeceğini söyledi. Starteos bir blog yazısında şunları belirtiyor:

Kripto paralara kış geldi. Ne kadar inancınız kaldı? Şimdi, Starteos hala en önemli ve en iyi arkadaşımız olan SİZ’le kalacak! Geliri sizlerle paylaşacağız ve birlikte zorluklarla baş başa kalacağız.

EOS/USD paritesi şu an 1,75 dolar seviyesinde. Kripto para şu anda Aralık 2017’den bu yana en düşük seviyesi olan 1,9 seviyesinin de altında işlem görüyor. EOS yazım sırasında 1,58 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin