SEC’ten EOS’a rekor ceza: EOS fiyatı zıpladı
SEC’ten EOS’a rekor ceza: EOS fiyatı zıpladı

Coinbase bir kripto paraya daha umut oluyor: EOS fiyatı çift haneli kazançlar görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının kafası karışık ruh hali, bazı kripto paraların boğa dalgasına çarpmasını sağlarken diğerleri hala ayıların pençeleri altında. Daha önce ayı tarafından ezilen EOS fiyatı, çift haneli sayılarla büyüyerek küllerin arasından yükseliyor.

EOS fiyatı şu anda boğalarla dans ediyor

Yazım sırasında EOS %11 oranında artışla 1,82 milyar dolarlık toplam piyasa değerini yönetiyor. Kripto paranın 24 saatlik pazar hacmi 898,8 milyon dolar ve yazım sırasında EOS 2,01 dolardan işlem görüyor. EOS’un ticaret hacminin çoğunluğu, toplam ticaretin 104,14 milyon dolarlık kısmını elinde tutan OKEx tarafından yönetiliyor.

EOS fiyat grafiği
EOS fiyat grafiği

OKEx, tüm EOS işlemlerinin 7,87’sini kontrol eden DOBI trade tarafından yakından takip ediliyor. EOS’un yükselişini bu kadar önemli kılan şey, birkaç gün öncesine kadar kripto para biriminin %10 gibi büyük bir oranla ilk 10’daki en büyük kaybeden olması.

Coinbase duyurusu EOS’un yükselişinin katalizörü

EOS’un Coinbase’de listelenecek paralardan biri olmasına karar verildiğinin açıklanmasının üzerine kripto para artışa geçti. Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Eylül ayında açıkladığımız gibi, Coinbase’in amacı standartlarımızı karşılayan ve yerel yasalara tamamen uygun olan tüm varlıklar için destek sunmak. Zamanla, müşterilerimize piyasaya uygun tüm dijital varlıkların %90’ından fazlasını sunmayı vaat ediyoruz.

Coinbase tarafından listelenen diğer ilk on kripto para birimi arasında Stellar Lumens ve Cardano’da yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin