EOS fiyat düşüşü devam edecek mi?
EOS fiyat düşüşü devam edecek mi?

EOS fiyat düşüşü devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto piyasalarındaki mevcut momentum, herhangi bir güven duygusu aşılamıyor. Son 48 saat içinde büyük bir gerileme yaşayan Bitcoin fiyatından dolayı tüm piyasalar hala kırmızı renkte. Momentum gelişiyor gibi görünse de, neredeyse tüm Altcoinler için zorlu geçmeye devam ediyor. EOS fiyatı da bu konudaki sorunlardan payını almış gibi görünüyor.

EOS mücadelesi

Bitcoin katilleri olarak nitelendirilen birkaç Altcoin olsa da, bunların hepsinin en başta, Bitcoin fiyat momentumuna bağlı olduğu açıktır. Bugün piyasada bulunan Altcoin, varlık veya tokenler, Bitcoin fiyatı düştüğünde kendi yolunu etkili bir şekilde bulamaz.

Geçtiğimiz 24 saat içinde, EOS fiyatı %6,58 değer kaybetti. Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, bu yaygın olmayan bir gerileme. Bu düşüşün etkisiyle, fiyat 2018 Mayıs’tan bu yana görülmeyen bir seviyeye, yani 5.64 dolara düştü.

Devam eden Bitcoin fiyatlarındaki düşüşler nedeniyle Altcoin fiyatı, EOS/BTC oranındaki gerileme nedeniyle düşüyor. Bu orandaki bir diğer %3,78’lik düşüş, Altcoinler için kısa vadeli fiyat felaketini ortaya çıkarmış gibi görünmekle birlikte, kripto para birimi endüstrisi açısından, zamanın ne göstereceğini söylemek için henüz çok erken. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki herhangi bir Altcoin fiyat artışı yakın zamanda gerçekleşmeyecek, bu çok belirgin.

EOS fiyatında düşüş devam edecek

EOS işlem hacmi hala çok ümit verici görünmesiyle birlikte, pazarın alıcılardan ziyade satıcılar tarafından domine edilip edilmemesi pek fazla önem taşımıyor. Şu an için, bu panik Altcoin pazarını ciddi bir şekilde etkilemeye devam edecek ve ilerleyen zamanlarda düşüşün devamı daha muhtemel görünüyor. EOS, hafta bitmeden 5 dolar kadar düşebilir.

Mevcut bilgilere dayanarak, OKEx, paketi EOS işlem hacmi açısından yönlendiriliyor. USDT çifti, Huobi’nin, USDT piyasasının ve Bitfinex’in biraz ilerisinde. CMC herhangi bir nedenle ikinci platformu göz ardı etse de Binance ve BigONE, ilk beşe iki tane daha USDT çifti ekliyor. Böylece, beşinci sırada Huobi, BTC pazarı tarafından devralınmış oluyor. Bu pazarların tümünün, fiyatı nasıl etkilediğini görmek ilginç olacak.

Bitcoin, kayıplarını telafi edinceye kadar, Altcoinler’in herhangi bir pozitif momentumdan yararlanma olasılığı düşük görünmektedir. Mevcut piyasa hissiyatı göz önüne alındığında, yatırımcıların bu sektöre muhteşem bir şekilde soğuması nedeniyle, Bitcoin fiyatının önümüzdeki günlerde herhangi bir yükseliş eğilimi görmesi pek olası görünmüyor. Genel kripto piyasasını 215 milyar dolar seviyesinin üzerinde tutmak, daha fazla düşüş baskısını hafifletirken ciddi bir mücadele de olacaktır.

nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin