Bu gelişmelerle EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!
Bu gelişmelerle EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!

EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • EOS son rallisinden düzeliyor ancak mevcut seviyelerde destek buluyor gibi görünüyor.
  • Bu %50’lik geri alma seviyesi, çok sayıda satın alma siparişinin olası olduğu bir ilgi alanı içerisinde.
  • Bu seviyeden bir sıçrama, EOS’u yüksek hıza ve ötesine geri götürebilir.
  • Teknik verilere göre, EOS dev bir ralliye hazırlanıyor gibi görünüyor.

EOS, mevcut ilgi alanında bir miktar baskıya maruz kaldığından, tırmanışını sürdürmeye hazır görünüyor. EOS yazım sırasında, 14,29 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Teknik göstergelerle EOS piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu onaylamak için 200 SMA uzunluğunun üzerinde. Bu rallinin hala bu noktada devam etmesinin olası olduğunu göstermekte. EOS fiyatı da %61,8’lik geri ödeme seviyesine yakın 100 SMA dinamik desteğine yaklaşıyor.

Hareketli ortalamalar, en son yakınsama üzerinde aşağı doğru bir geçişten kaçınarak, alıcıların bir kavgada bulunduğuna işaret ediyor. Bu durumda EOS, yüksek hızını yeniden test etmeye veya yeni yüksek değerler oluşturmaya hazır olabilir.

EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!
EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!

Göreceli Güç Endeksi (RSI), satıcıların fiyatlarının düşürülmesi için hala biraz enerjiye sahip olduğunu göstermek adına daha düşük bir seviyeye gidiyor. Ancak osilatör tükenmeyi yansıtacak şekilde aşırı seviyelere yaklaşıyor. Stokastik de aşağı doğru hareket ediyor ancak aşırı satım bölgesini bile kullanmadan yukarı çekmeye başladı.

Bu gelişmelerle EOS dev bir ralliye hazırlanıyor!

EOSIO Blockchain yazılımının ve EOS’un geliştiricisi olan Block.one, Avustralya’nın en büyük bankası ve dünyanın da en büyük bankalarından Commonwealth Bank’ın finans müdürü Rob Jesudason’u yeni COO ve grup başkanı olarak göreve getirdi. EOS 12,2 milyar dolar piyasa değeriyle ilk beşte yer alan bir kripto para. Bu gelişmeyle EOS’a çok önemli bir atama yapılmış oldu. Block.one’ın CEO’su Brendan Blumer, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Rob Jesudason, endüstri inovasyonuna dahil olan ve yeni teknolojilerin benimsenmesine olanak tanıyan düzenleyici ilerlemesini kolaylaştıran küresel finansal servislerde başarısı kanıtlanmış bir sicile sahip. Onun yüksek performanslı Blockchain çözümleri yaratma önceliğimiz ile olan uyumu, Block.one için ideal ve o doğru kişiye yönelik kapsamlı araştırmamızın heyecan verici sonucu.”

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin