Bitcoin için bu hafta sırada ne var? Piyasa araştırması ve analist yorumları
Bitcoin için bu hafta sırada ne var? Piyasa araştırması ve analist yorumları

Bitcoin neden düşüyor? Bu hafta fiyatı neler etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), daha önce vurgulanan seviyenin devam edeceğini işaret etmek için vurgulanan ilgi alanından geri döndü.
  • Fibonacci uzantı aracının uygulanması, Bitcoin’in buradan ne kadar düşük seviyelere gidebileceğini gösteriyor.
  • Teknik göstergeler, karışık sinyaller veriyor ve osilatörler daha fazla düşüş baskısı gösteriyor.
  • Peki Bitcoin neden düşüyor? Bu hafta fiyatı neler etkileyecek?

Bitcoin fiyatı düşüş trendinden geri çekiliyor ve düşüşü yeni düşük seviyelere çekmeye hazır görünüyor. Bitcoin yazım sırasında, 8.743 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin neden düşüyor?

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu veya duruşun devam etmekten ziyade devam etmesinin daha muhtemel olduğunu teyit etmek için 200 SMA uzunluğunun altında. 200 SMA, aynı zamanda, bir tavan olarak gücünü arttırmak için düşüş çizgisi ile aynı çizgiyi çiziyor.

Bununla birlikte, hareketli ortalamalar arasındaki boşluk, potansiyel bir yukarı geçişi veya boğa momentumunda geri dönüşü göstermek için daralıyor. 100 SMA ayrıca dinamik destek olarak kalabilir. Eğer öyleyse, trend çizgisini aşan bir hamle, yüksek ve 9.000 dolarlık işaretler yükseliş trendinin gerçekleştiğini doğrulayabilir.

Bitcoin neden düşüyor? Bu hafta fiyatı neler etkileyecek?
Bitcoin neden düşüyor? Bu hafta fiyatı neler etkileyecek?

Göreceli Güç Endeksi (RSI), satıcıların üst ellere sahip olduğunu göstermek için daha düşük bir seviyeye geliyor. Stokastik ayrıca aşırı alım bölgesinden çıkış yaptı ve güneye gidiyor. Bu nedenle Bitcoin fiyatı alım için uygun olabilir. Fiyat için %38,2’lik artış 8.400 dolarlık alanda ve %50 seviyesinde ise düşük seviyelere yakın. Daha güçlü satış ivmesi, Bitcoin fiyatını 7.913 dolar ya da 7.650 dolardan tam uzantıya alabilir.

Bu hafta fiyatı neler etkileyecek?

Bir başka başarısız girişim 9.000 doları aşarak daha fazla satış baskısı yaptı ve bazı boğaları üretti. Çünkü Bitcoin fiyatı bu hafta başka bir titrek başlangıç ​​için kapalı gibi görünüyor. Bununla birlikte, sektördeki olumlu güncellemeler hala ortaya çıkıyor ve sonuç olarak tırmanışın devam etmesine izin verebiliyor.

Şu anda, yatırımcıları sınırda tutan şey Mt. Gox’un alacaklılarına ödeme yapmak için bir başka Bitcoin setini piyasaya sürmesi. Satış için tahminen 8.000 kripto para kaldı. Bu yüzden önümüzdeki günlerde Bitcoin fiyatı üzerinde büyük bir baskı olabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin