Elastos ile Bitmain, Bitcoin hashpower'ın %32'sinden fazlasına erişecek.
Elastos ile Bitmain, Bitcoin hashpower'ın %32'sinden fazlasına erişecek.

Elastos ile Bitmain ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain destekli bir internet altyapısı olan Elastos (ELA), bir kripto para birimi madenciliği uzmanı ve donanım üreticisi olan Bitmain Technologies ile işbirliği yaptığını duyurdu. Elastos ile Bitmain ortaklığı programdan üç ay önce başlatıldı.

Elastos ile Bitmain, Bitcoin hashpower’ın %32’sinden fazlasına erişecek

ELA artık Bitmain’i BTC.com maden havuzundan direk Bitcoin ile birleştirilebilir. Birleştirilmiş madencilik, Elastos ağını güçlendirecek, bu sayede aynı anda daha verimli bir şekilde Bitcoin ve ELA tokeni kullanılabilecek. Ayrıca, Bitmain ile işbirliği yaparak Elastos, Bitcoin hashpower’ın %32’sinden fazlasına erişecek. Elastos kurucusu Rong Chen, anlaşma hakkında şunları söyledi:

ELA, Bitmain ile işlenmiş birleştirilmiş ilk kripto paralardan biri. Bu ortaklık, Elastos topluluğunun ve teknoloji gücünün bir göstergesi. Sadece ilk yıldaki başarılarımız, Elastos’un Blockchain alanının ötesine geçme potansiyelinin bir kanıtı. Tüm internet endüstrisini, kullanıcılarını, dijital ekosistemini değiştirmek ve bir endüstriyel güçlü IoT ağı oluşturmak için yoldayız. Elastos, insanların kendi verilerinin sahibi olacağı, doğrudan ve güvenli bir şekilde bağlanacağı geleceğin interneti.

Elastos, Bitcoin ile madenciliği birleştiriyor

Bitmain kurucusu Jilani Wu ise ortaklık hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bitmain, Blockchain alanındaki yenilikçi teknolojileri ve ana akım benimsemeye giden öncü ekiplerle çalışarak ön saflarda yer almaya çalışıyor. Elastos bu projelerin en önemlilerinden biri.

Elastos, bu anlaşmayı dünyaya duyurarak, Bitcoin ile madenciliği birleştirmeye resmen başlamaktan son derece memnun ve gururlu olduğunu belirtti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin