EOS BlockWorld 2018 ödülünü alarak Ethereum’u yine geçti
EOS BlockWorld 2018 ödülünü alarak Ethereum’u yine geçti

EOS BlockWorld 2018 ödülünü aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa değeri bakımından en iyii 5. büyük kripto para olan EOS başka bir ödül daha aldı. San Jose, california’da gerçekleşen BlockWorld 2018’in bir parçası olan BlockAward platformunda ödül aldı. EOS BlockWorld 2018 ödülünü resmi Twitter hesabından duyurdu.

EOS BlockWorld 2018 ödülünü alarak Ethereum’u yine geçti

Bu yıl, “Merkezi Olmayan Bulut Geliştirilmesi” konulu BlockWorld konferansında, Internet 2.0 ve Web’in Geleceği gibi konular ele alındı.  Konferensın belli başlı diğer konuları şu şekildeydi; Blockchain ve Finansal Teknoloji İnovasyonu, Ethereum ve Akıllı Sözleşme Geliştirme ve İnovasyon, Merkezi Olmayan Uygulama Geliştirme, Blockchain, Yönetişim, Uygunluk, Blockchain Başlangıç ​​Yarışması ve Güvenlik ve Kimlik Teknolojisi.

Birkaç hafta önce, Çin’in Enformasyon Endüstrisi Geliştirme Merkezi üçüncü kripto para birimi derecelendirme endekslerini yayınladı. EOS, her seferinde listenin zirvesinde olmayı başardı. Ayrıca üç kriterin ikisinde Ethereum’u geçti.

EOS güçlenmeye devam ediyor

EOSIO ekosistemindeki gelişmelerle ilgili olarak, proje ekibi, mevcut bir sorun için geçici bir çözüm buldu. Kötü amaçlı bir hatanın çalıştığı bir RAM istismarı vakasıydı. Bu, EOS tokenleri karşıya gönderen kullanıcıların süreci sırasında satırlara büyük miktarda proxy değeri eklenerek gerçekleştirildi. Ödül alımından sonra EOS sosyal medyada çok konuşuldu. Bazı kullanıcılar değişen tepkilerle sosyal medyaya yöneldi. Bazıları da tebrik mesajları yayınladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin