Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor
Uzman traderlar, Bitcoin boğa rallisinde ikinci aşamanın başladığına inanıyor

Piyasa tekrar yeşillendi: Boğa sezonu başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa son günlerde zor zamanlar yaşıyor, ama Bitcoin’in 7.000 doların üzerine yükselişi bir kez daha piyasanın geri kalanına boğa sezonu etkisi yaşattı. Bu yükselişle hemen hemen her büyük altcoinde çok güzel gelişmeler yaşandı.

Boğa sezonu bütün kripto paralara değer kazandırdı

Kripto paraların kralı %2,61 oranında artış gösterdi ve yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre  Bitcoin 7.223 dolar seviyesinde işlem görüyor. Öte yandan, Ethereum, Stellar ve Cardano’nun %5’in üzerinde değer kazandığı görünüyor. Ethereum %6,15 oranında artışla 300 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

En büyük 10 kripto para biriminden biri olan Bitcoin Cash, yazım sırasında %14,87’lik büyük bir artış göstererek 618,19  dolar seviyesinde işlem görüyor. Listenin ilerleyen kısımlarında NEO %12’nin biraz üzerinde 22,36 dolar seviyesine yükselirken, Dash %10,98’lik bir artışla 216 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bugün sadece bir kaç kripto para kaybetti

Bunların hepsi Dogecoin’in başarısının yanında gölgede kalıyor. Şu an Dogecoin piyasanın en çok kazanan kripto parası konumunda. Kripto para %61’lik bir artış göstererek  0,0066 dolar seviyesine kadar çıktı.

Bugün sadece bir kaç kripto para kaybetti. Bunlardan biri son günlerin çok konuşulan kripto parası Tether %0,9 oranında düştü. Bitcoin Gold %0,52 oranında Mixin ve MonaCoin gibi bazı küçük paralar sırasıyla %0,89 ve %0,88 oranında değer kaybetti. Genel olarak piyasa, önceki değerlere göre önemli bir iyileşme gösterdi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin