EOS Blockchain platformunda hata bulanlara servet dağıtıyor.
EOS Blockchain platformunda hata bulanlara servet dağıtıyor.

EOS, Blockchain platformunda hata bulanlara servet dağıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alınan son verilere göre EOS Blockchain sisteminde hata bulanlara diğer tüm projelerden daha fazla destek veriyor. 2018’in bu bölümüne dek EOS’un dağıttığı toplam para ödülünün 600 bin doları geçtiği iddia ediliyor.

EOS Blockchain hatalarını bulanlara verilen ödül miktarı geçen yılın 6 katını geçti

HackerOne kodlama platformundan alınan istatistiklere göre, 2018’deki hata ödüllerine verilen toplam para miktarı neredeyse 600.000 dolar. 2017 yılında ise verilen toplam hata ödülünün 90.000 dolar civarında olduğu biliniyor.

Platform geçtiğimiz yıl, birtakım kripto girişimlerinin diğer kullanıcıları dolandırmak için bu açıklardan yararlanmalarına izin vermek yerine, ağ zayıflıklarını tanımlamak için bilgisayar korsanlarını doğrudan ödüllendirmeye karar verdiklerini açıklamıştı.

Projenin büyümesindeki en büyük etken olarak, bu yıl EOS Mainnet’in piyasaya sürülmesi gösteriliyor. Blockchain’in ana şirketi Block.one, ağda 11 farklı teknik güvenlik açığını bulan tek bir bilgisayar korsanı olan Hollandalı siber güvenlik uzmanı Guido Vranken’e toplamda 120.000 dolar ayırdı.

Çeşitli hata ödüllendirme programlarının başlatılmasından bu yana HackerOne’a yaklaşık 3.000 farklı hata gönderildi.

TheNextWeb’e verdiği röportajda HackerOne CEO’su Martın Mickoson şunları söyledi:

Bağımsız hackerlar tarafından yapılan inceleme şarttır. Güvenlik açıklarını arayan büyük bir bilgisayar korsanları topluluğu, zayıflıkları zamanında bulma ve düzeltme konusunda gerçek bir şanstır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

EOS Hackathon şampiyonu belli oldu: Kodsuz akıllı sözleşmeler yaratan bir dApp!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin