ripple 2
Ripple 2 yeni uluslar arası para transfer firmasına daha merhaba dedi

Ripple iki yeni uluslararası para transfer firmasına daha merhaba dedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası para transferleri için mevcut Ripple yazılım çözümlerine olan inanç ve güven sayesinde birçok finansal kurum Ripple ile anlaşma yapıyor. Ripple ile ilgili olarak İngiltere merkezli aracı kurum ve uluslararası ödeme sağlayıcısı olan Currencies Direct’in, xRapid para transferi uzlaştırma hizmetlerinin testini başarıyla tamamladığını bildirilmişti. Aynı zamanda, Kuveyt Finans Merkezi kısa bir süre önce Arap ülkesinde RippleNet ağına katılan ilk ülke oldu. Anlaşmaların ardından ara çok açılmadan Ripple 2 yeni para transferi faaliyetinde bulunan firma ile daha ortaklık kurdu.

Aynı RippleNet ağı şimdi ağın zaten bir parçası olan yeni finans kurumları listesine iki yeni üye daha katıyor. Ripple’a olan inancını gösteren iki uluslararası firma, Singapur merkezli InstaReM ve Brezilya merkezli BeeTech olarak açıklandı. Bu iki finansal kuruluş, sadece havale hizmetleri sundukları ve bankaları çekirdek üyeleri olan RippleNet’e katıldıkları için benzersiz bir hizmet veriyor olacaklar.

İki şirket, bu hafta Amerika Birleşik Devletleri, Güneydoğu Asya, Güney Amerika ve Avrupa gibi bir dizi uluslararası pazara erişim olanağı sağlayarak bu hizmeti kullanmaya başladı. Firmaların, Ripple’in finans kurumlarında var olan yazılım ile RippleNet ağına olan boşluğu dolduran, xVia’nın API tabanlı çözümünü kullandıkları not edildi.

BeeTech CEO’su ve aynı zamanda kurucusu Ripple ile ortalık konusunda şunları söyledi:

RippleNet’teki bu ortaklık, müşterilerine basit bir API bağlantısı olan xVia üzerinden 60’tan fazla pazarda ödeme gönderme ve yeni tedarikçilerinize erişme olanağı da dahil olmak üzere tek bir işletme deneyimi sunuyor.

Ripple 2 yeni ortaklığı ve açıklaması planlanan SBI Kripto borsası XRP’nin değerini arttırabilecek mi?

Santander Bank’ın uluslararası transferlerinin yüzde 50’si için Ripple ürünlerini kullanması, havale hizmetleri için Ripple’ı tercih etme sebeplerinden en önemlisini oluşturuyor. Görünüşe göre Ripple kendini Blockchain’de lider ödeme çözümleri sağlayıcısı olarak kanıtlamıştır.

Ripple ve XRP için momentum, 2018’in ikinci yarısına doğru oldukça artmaktadır. Herkesin aklında olan bir şey, SBI Holding CEO’su ve Başkan Yardımcısı Yashitaka Kitao’nun şu ana kadar XRP fiyatı  hakkında 10 ABD dolarına yükseleceği yönündeki tahminidir. Belki de aynı firma, bu yıl SBI kripto Para borsası faaliyetine başladığında bu rakam gerçek olabilir.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin