31 Ekim EOS ve Aave fiyat analizi: Düşüş riski baş gösterdi
31 Ekim EOS ve Aave fiyat analizi: Düşüş riski baş gösterdi

EOS ağının günlük kullanıcı sayısında büyük artış!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ağının günlük kullanıcı sayısında ani bir artış oldu. Ve ağdaki kullanıcı sayısı 60 bine ulaştı.

EOS ağının günlük kullanıcı sayısında ani bir artış oldu

EOS Blockchain platformu ve merkezi olmayan uygulama ekosistemidir. EOS’nun toplam 430 bin kullanıcıya ulaştığı bildirildi. EOS’un yönetimi ile ilgili sorunlar olsa da, popülaritesi artmakta. Blockchain araştırmacısı Ben Sigman, bu artışın gün geçtikçe hızlandığını paylaşıyor. Sigman bir süredir EOS Blockchain’i takip ediyor.

https://twitter.com/bensig/status/1055004605455712256

İstatistiklere baktığımızda, son iki haftada dramatik bir artış görüyoruz. Kullanıcı sayısı 24 Ekim’de zirveye ulaştı. Toplam kullanıcı sayısının önümüzdeki haftalarda artmaya devam etmesi bekleniyor. Birçok yorumcu EOS’u övdü ve EOS’un büyümesinden memnun görünüyor.

EOS’un başarılarının yanı sıra ağda birkaç sorun var

Bir kullanıcı olarak, EOS ağı Sybil’e karşı dayanıklı, dolayısıyla kullanıcı işlemi herhangi bir sorun olmadan halledebilir. Böylece her gün yeni kullanıcılar ağa katılıyor. Öte yandan, EOS ekosisteminde yeni merkezi olmayan uygulamalar yer alıyor. Bunların en önemlilerinden biri, Bitfinex’in EOS tabanlı merkezi olmayan borsası EOSfinex’tir.

EOS’un başarılarının yanı sıra ağda birkaç sorun var. Örneğin, Everpedia bir Blockchain tabanlı çevrimiçi ansiklopedi. Bazı teknik sorunları var. Ayrıca EOS engelleyicilerinin oy almak için para aldıklarını iddia ediyorlar. EOSBet’in 15 Ekim’de EOS tokenlerini kullanan merkezi olmayan oyun uygulaması, bilgisayar korsanlarının cüzdanlarından 338 bin dolar çalmasına neden olan bir güvenlik açığına sahipti. Böylece uygulama neredeyse bir ayda iki kez hacklendi. Daha önce 14 Eylül’de hackerlar EOSBet’i hackledi.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin