Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?
Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?

Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta Metaverse tabınına sahip varlıklar patlama yaşamıştı. Enjin coin, Metaverse furyasıyla birlikte çıkışa geçmişti. Facebook’un yeni “Meta” kavramı kripto varlıkları da etkisi altına almıştı. 1 hafta içinde yüzde 40 artan Enjin coin, yükselişini devam ettirebilecek mi? Detaylar Enjin fiyat analizi haberimizde…

Metaverse alanında ilk yükselişi MANA yapmıştı. 1 doların altında geçen hafta giriş yapan kripto para birimi, 5 dolara kadar yükselişini 2 gün içinde yaşamıştı. MANA’ya ENJ, SAND, ATLAS, RACA gibi Metaverse’ler eşlik etmişti. Enjin coin ise MANA kadar pump yapmasa da haftalık %40’dan fazla arttı.

Metaverse dünyası dijital hayat ile birlikte hayatımızın bir parçası olmaya hazırlanıyor. Henüz altyapısının hazır olmasa da gelecek senelerde Metaverse ismini daha çok duyacağız. Metaverse en çok öncülük edecek olan platformlar kripto varlıklar olabilir.

Enjin fiyat analizi

Enjin varlığına baktığımızda scalp yapanlar için oldukça uygun gözüküyor. 1 hafta içinde sürekli 2,30-3,50 dolar arasında inişli çıkış yapıyor. Uzun vadeli grafikte ise halen bir yükseliş kanalının içinde duruyor. 1 aylık grafikte ara ara düzeltme yaparak yükseldi. Burada yatırımcısına yüzde yüzlük bir kazanç sağladı.

Enjin fiyat analizi için 4 saatlik grafiğe göz attığımızda yükselen bir üçgen oluşumu var. Eğer üçgen sağlıklı şekilde çalışırsa Enjin coin 4,17 doları hedefleyebilir. Aşağı yönde yapacağı bir harekette ise 3,03 dolar sağlam destek noktası.

Anlık olarak 3,30-3,50 dolar arasında işlem görüyor. Satın alma baskısının oluşması muhtemel bir yükselişi tetikleyebilir. Yukarıdaki çizimde ENJ 3,18 iken yüzde 30’luk bir artışa sahne olabilir. Daha önce ENJ 2,97 ve 3,03 arasında ciddi bir alıcı oluşturdu. 42 milyon ENJ’nin alınması pozitif etki oluşturdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Biga mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin