Polygon (MATIC) ağına net giriş beş kart arttı!
Polygon (MATIC) ağına net giriş beş kart arttı!

Polygon (MATIC) ağına net giriş beş kat arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, net girişlerin yüzde 40 yükselişle 480 milyon doların üzerine çıktı. Piyasa değerine göre en iyi 20 proje arasında yer alan Polygon her geçen gün etkinliğini artırmaya devam ediyor.

Polygon ağı ve yerel token MATIC, Ethereum ile uyum sağlayarak önemli başarıları imza attı. Ethereum için en büyük sorunlardan biri ise yüksek gaz ücretleri olarak görülüyor. Polygon bu yüksek faz ücretlerine çözüm olarak ortaya çıktı. DeFi ve NFT projeleri çoğalmasıyla Ethereum’dan Polygon’a artışta artıyor. Son birkaç gün içinde yaklaşık 480 milyon dolar, yüzde 40’ın üzerinde bir artışa işaret ederek Polygon’a köprülendi.

Emtia ticaret firması en değerli Polygon köprülerinden biri!

En önemli Polygon köprülerinden biri, 28 milyar dolarlık net varlık değerine sahip Malezya merkezli bir emtia ticareti firmasıdır. Firma, öz sermayeye bağlı EGX güvenlik tokenlerini Ethereum’dan Polygon ağına taşıdı.

Tokeny Solutions CEO’su Luc Falempin şunları kaydetti;

Token ihracı yapanlar artık blockchain engelleriyle ilgili endişe duymamalı. Herhangi bir geçmişi kaybetmeden, artık bir ağdan diğerine sorunsuz geçişler için araçlara ve süreçlere sahibiz.

Solana, Cardano ve EOS gibi birçok proje Ethereum’un rakibi olmayı tercih ederken, Polygon kendini Ethereum ile hizaladı. Bunun sonucunda Etheruem’in güvenlik temel katmanından ve benimsenmesinden yararlanabildi. Analistler ve kurucu ortaklardan biri olan Mihalo Bjelic tarafından vurgulanan yaklaşımı, onu tüm kripto kurucuları için iyi bir örnek konumuna getirdi.

Ağ, bu hafta günlük ortalama 4,4 milyon işlem geliri elde etti, bir önceki verilere göre yüzde 20 artış yaşamış oldu. Ancak köprünün toplam aktif kullanıcı sayısı 18.666’ya geriledi. Bu yüzde 50’ye yakın bir düşüş oldu. Düşüş, ağdaki işlem ücretlerindeki artışa bağlandı. Olumlu olarak, artış ağdaki spam ve bot işlemlerini yaklaşık yüzde 50 oranında azaltmasıyla sonuçlandı.

Polygon MATIC fiyat hareketi

MATIC, 6 ay önce 2,68 dolara yükselerek elde ettiği zirveyi yeniden test etmek için mücadele ediyor. Polygon 19. sıradaki dijital varlık, o zamandan beri değerinin yaklaşık yüzde 30’unu kaybetti. Yazım sırasında, token son 24 saatte %2’den daha az bir düşüşün ardından 1,90 dolardan işlem görüyor.

İnternet Bilgisayarı (ICP), VeChain (VET) ve Crypto.Com (CRO) gibi MATIC’den daha iyi performans gösteren ve hızla yükselen kripto paraların yükselişiyle birlikte ilk 20 kripto paranın altına düşme riskiyle karşı karşıya.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Çan mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin