Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?
Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?

Enjin Coin’de Samsung S10 kadar büyük bir haber

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Enjin’in kurucu ortağı ve CEO’su Maxim Blagov, İngilizce Telegram Binance grubundaki AMA (Bana İstediğini Sor) oturumunda büyük tavsiyeler verdi. Blagov, Binance Chain ile ilgili haberler olduğunu söyledi.

Enjin, S10 özelliği sadece Kore’de mevcut

Enjin’in cüzdanının hangi fonksiyonlarının favori olduğu sorulduğunda, Enjin CEO’su şöyle dedi:

En sevdiğim özelliklerden biri Samsung S10 Enjin Cüzdan ile entegrasyonu. Enjin-Samsung ortaklığında birçok yutturmaca vardı. Yazılım ve donanım açısından mucize olduğunu düşündüğüm şeyi elde etmek için Samsung ekibiyle yakın bir şekilde çalıştık.

Bence bu yenilik, Trezor ve Ledger gibi donanım cüzdanlarını neredeyse geçersiz kılıyor. S10’u alıp Enjin Cüzdanını kurduğunuzda, bir dakikanızı alacak; Neden bunu daha önce hiç kimse yapmadıysa, bu kripto endüstrisi için inanılmaz bir yeniliktir. Maalesef, yalnızca Kore’de mevcut ancak yakında ABD ve Kanada’da açılacak.

Binance Chain

Blagov büyük bir ipucu ile devam etti ve şunları söyledi:

İkinci favori özellik henüz yayımlanmadı, ancak yakında hazır olacak. Sana bir ipucu vereceğim, bu BinanceChain’i içeriyor!

Binance Chain ve DEX bu ayın sonunda piyasaya sürülecek. Bu işlevin ne olacağı henüz belli değil, ancak Blagov “bununla çok heyecanlandığını” söyledi. Bunun üzerine, Enjin’in fiyatı hemen habere tepki verdi. ENJ dakikalar içinde 0.15 dolardan 0.175 dolara yükseldi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin