Enigma TestNet 1.0 anahtar yönetimi oldukça basitleştirildi
Enigma TestNet 1.0 anahtar yönetimi oldukça basitleştirildi

Enigma TestNet 1.0 yayınlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Enigma’ya göre, ilk test ağı olan Enigma TestNet 1.0, harici geliştiricilerin gizli sözleşmelerini oluşturmalarına izin veren bağımsız bir ağ. Geliştiriciler gizli sözleşmeleri dağıtabilir ve amaçlanan şekilde yürütüldüklerini doğrulayabilir. Bu yeni ağ, geliştiricilere, dünya devletine erişme ve sadece Docker ağının dışındaki gizli sözleşmeleri uygulamalarına olanak tanır.

Enigma TestNet 1.0 anahtar yönetimi oldukça basitleştirildi

TestNet 1.0’da anahtar yönetimi, geliştiricilere yerel ağları üzerinde tam kontrol sağlamak için oldukça basitleştirildi. Gelecekteki sürümde yer alması gereken anahtarların ve ekonomik teşviklerin güvence altına alınması protokolü, mevcut sürümde yer almıyor. Örneğin, gizli sözleşmeyi yürütmek ve yenilerini oluşturmak için şimdi
kılavuzlar ve TestNet kodu mevcut.

Komutlar donanımın uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için kullanılabilir. Destek ve yardım Enigma geliştirici forumunda veya dokümantasyonda bulunabilir. Enigma, bir sonraki sürümü WASM uygulamasının, sözleşme seviyesinde sharding ve işletme yönetimindeki değişiklikleri içereceğini belirtiyor. Enigma’nın resmi duyurusunda konuya yönelik daha ayrıntılı açıklama bulunabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin