Enigma kripto para endüstrisini bir sonraki adıma taşıyabilir mi?
Enigma kripto para endüstrisini bir sonraki adıma taşıyabilir mi?

Enigma nedir? Kripto para endüstrisini bir sonraki adıma taşıyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Quant the Catalyst Trader isimli bir kripto para yorumcusu, Medium platformunda dün çarpıcı bir makale kaleme aldı. Yazara göre Enigma, kripto para endüstrisini kökten değiştirebilecek bir potansiyele sahip.

Piyasa boğaları dinlenmeye geçti: Bir sonraki yükselişi Enigma körükleyebilir mi?

Yazar, Vitalik Buterin’in mevcut kripto pazarını “bir balonun kuyruğu” olarak tanımladığını belirtiyor. Buterin kripto paralardaki çoğu değerin yatırımcıların spekülatif ticareti olduğunu ve iyimserliğin ortadan kalktığını iddia ediyor.

Piyasa boğaları, kripto değerinin toparlanacağına ve uzun süreli bir değer yaratmaya devam edeceğine inanmakla birlikte, kripto topluluğunun, sermayenin akını çekmek için yenilik yapmaya ve faydalı ürünler yaratmaya devam etmesi gerekecek.

“Bir sonraki adımın anahtarı Enigma.”

Quant, kripto para dünyasındaki bir sonraki adımın anahtarının Enigma’da bulunduğuna inanıyor. Enigma, bilgilerin güvenli bir şekilde aktarılmasına izin veren bir gizlilik protokolü. MIT’de başladı, merkezi olmayan bir hesaplama kullanıyor ve ENG tokeniyle teşviği sağlanıyor.

Quant, Ethereum’un akıllı sözleşme protokolü ve Enigma’nın gizlilik korumasının, Blockchain için kilit bir kilit açma mekanizması olduğunu savunuyor.

Blockchain tabanlı para birimlerinin orijinal vaatlerinden biri, kurumlardan mali özgürlük ve mali işlemlerde gizliliktir. Kripto para birimleri finansal kurumlar tarafından benimsenmelerinden çok fazla bir büyüme görürken, kripto para birimleri geleneksel yatırımcı spekülasyonlarına dayanmayan değer yaratmak için özel işlemlerden yararlanabilir.

Quant, tamamen özel işlemleri ve bilgi aktarımını mümkün kılması sebebiyle, Enigma’nın, Web finansal kurumlar, sağlık sistemleri ve küresel tedarik zincirleri için merkezsiz bir ekosistem yaratarak çok büyük bir değer yaratabileceği düşüncesinde.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin