XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Ripple analistlerinden en yeni XRP fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eğer kriptoların tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri döneceğini düşünüyorsanız, Ripple, Bitcoin gibi bir tokene kıyasla daha yüksek bir ROI sunar. Bunun nedeni, şu anki fiyatı olan 0,32 dolardan, 3,30 dolara yapılan bir geri dönüşün Bitcoin’in 2x’ine kıyasla yaklaşık 10 kat artış göstermesi. Peki bu tekrara mümkün mü? Ripple tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak mı? 

İşte en yeni Ripple (XRP) fiyat tahminleri

Ripple CEO’su: “Ripple’ın değeri artacak.”

Ripple CEO’su olan Brad Garlinghouse’a göre, birçok ödeme şirketleri, finans kuruluşları ve bankalar ekosisteme katılacak ve böylece XRP’nin değerini arttıracaklar.

InvestingHaven analistleri: “Ripple 20 dolara yükselebilir.”

InvestingHaven analistleri, Ripple’ın fiyatı üzerinde uzun bir analiz yaptı. Analizlerine göre, 2019 sonunda Ripple’ın XRP’si için potansiyel olarak 20 dolarlık bir fiyat görüyorlar. 2019’un sonunda 20 dolar olan bir Ripple fiyat tahmini, şimdi sadece 0,32 dolar olduğu gerçeğine dayanarak oldukça iyimser.

OracleTimes analistleri: “2019’un sonuna kadar Ripple 5 dolar olacak.”

Öte yandan OracleTimes analistleri, 2019’un sonuna kadar Ripple’da 5 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi. Ve şimdiye kadar çıkan haberler Ripple’ın lehine görünüyor.

LongForecast analistleri: “Ripple 0,1-0,2 dolar arasında bir yerde olacak.”

LongForecast analistlerinin 2019 ve 2020 için Ripple fiyat tahminleri şimdi ortalamanın çok altında. Ripple fiyatının Temmuz 2021’e kadar 0,1-0,2 dolar arasında olacağına inanıyorlar ve Ripple için başka bir boğa piyasasının gelmeyeceğini belirtiyorlar.

Ripple Coin News analistleri:  “Ripple bu yıl 7 dolara çıkacak.”

Ripple Coin News analistleri, trafiğin yoğunlaştığı yeni ortaklıklar, teknolojiler ve güçlü bir performansla, kripto paranın fiyatının bu yıl 7 dolara yükseleceğini belirtiyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin