YouTube'un lider analisti: “Bitcoin fiyatı bu ay 8.000 dolara kadar düşebilir.”
YouTube'un lider analisti: “Bitcoin fiyatı bu ay 8.000 dolara kadar düşebilir.”

Bitcoin sert düştü: İşte analistlerin BTC’deki yeni hedefleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve toplu kripto pazarları, son birkaç gün boyunca piyasaların Haziran ayı sonunda belirlenen yüksek seviyelerden önemli ölçüde geri çekilmesine yol açan aşağı yönlü baskıyla karşı karşıya kaldı. Şimdi, Bitcoin’in son düşüşünü öngören önde gelen bir analist, toplu kripto pazarlarının yakın gelecekte bir sonraki büyük boğa akımını başlatan bir fiyat seviyesine ulaşmadan önce %61’lik bir miktar daha geri çekilebileceğini belirtiyor.

Satoshi Flipper: “Bitcoin geniş bir düşüş kanalıyla işlem yapıyor.”

Bitcoin’deki düşüş hareketi, kripto pazarlarının tamamı parabolik olarak 13.800 dolara yükseldikten sonra satış baskısının önemli ölçüde artması üzerine Haziran ayının sonlarında meydana gelen satış baskısının bir devamıdır. Toplu kripto pazarları, Bitcoin’in fiyat hareketlerini yakından takip ediyor.

Analistlere göre bu da çoğu büyük kripto para biriminin şu anda aylık ve haftalık en düşük seviyelerinden önemli ölçüde işlem gördüğü anlamına geliyor. Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Satoshi Flipper, kısa bir süre önce BTC’nin önümüzdeki aylarda devam edebilecek geniş bir düşüş kanalıyla işlem yaptığını belirtti:

“Bitcoin geniş bir düşüş kanalıyla işlem yapıyor

Dave the Wave: “Bitcoin’de %61 oranında geri çekilme olacak.”

Önemli olarak, önümüzdeki günlerde ve aylarda piyasaların önemli ölçüde geri çekilme ihtimalinin güçlü olduğu ve bir analistin piyasalar destek bulmadan önce bu düşüşün %61’e kadar gidebileceğine inandığı görülüyor. Twitter’daki bir başka popüler kripto analisti olan Dave the Wave, son Bitcoin fiyat çöküşünü çağırıyor:

“Bitcoin’de yüzde 61 oranında bir geri çekilme olacak.

Her ne kadar bu büyük çaplı düşüş, kripto pazarları için kesinlikle kötü olsa da bir sonraki parabolik dalgalanmanın gerçekleşmesi için gerekli olan şey olabilir. Sonuçta geri çekilmelerin, tarihsel olarak kripto pazarları ve Bitcoin için olumlu bir şey olduğu kanıtlandı.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin