featured
Credits Blockchain ticari alanlara yayılıyor

En yeni Blockchain platformu Credits, birçok ticari alana yayılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Akıllı sözleşmeler sunan en yeni Blockchain platformu Credits, birçok ticari alana yayılıyor. Başarılı bir girişimcinin pazara sunulduğu ana endişeleri nelerdir? Bu kuşkusuz potansiyel kar, sayısız müşteri ve mükemmel bir şekilde çalışan kendi işidir. Ve burada blockchain teknolojisi kapitalist dünyaya geliyor, avantajlarını ekonominin tüm alanlarına sunuyor.

Bu teknoloji, bağımsız akıllı sözleşmeler, ticaret, sigorta, hesaplamalar ve tüm teslimat zincirinin takibi gibi geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. Bir blok zincirin, en yeni merkezi olmayan platformunu Credits’in örnek alarak önemli ticari alanları nasıl dönüştürdüğünü inceleyelim.

Tıp alanında Credits

Tıpta CREDITS platformunun uygulamalarından biri, tıbbi kartı (veya bir poliçe) içindeki her hastanın

Credits blockchain platformu

tıbbi geçmişini sürekli olarak koruyan bir tıbbi kart sicilinin (ortak bir veri tabanı) geliştirilmesi olabilir. Bu tür veritabanları, ciddi hastalıklar da dahil olmak üzere herhangi bir bilgi kaybı olmadan her hasta hakkındaki verileri organize edebilir. Bu, tıbbi tedavinin kalitesine güçlü bir olumlu etki yapabilir ve doktorlara, hastane yönetimine ve muhasebecilere daha fazla rahatlık kazandırabilir.

Bunun yanında, bilgiler platforma bağlı diğer tıbbi merkezlere de gönderilecek.

Bu konu daha geniş bir bakış açısı ile ele alınırsa, bir blok zincir temelli herhangi bir sağlık hizmetleri saniyeler içinde işlenecektir (işlem başına hesaplanan süre 0,1 saniyedir). Örneğin, başvuru yoluyla bir doktor çağırmak istiyorsunuz: isteğiniz aynı anda işlenir ve ödenir, böylece müşteriler uzun süre beklemek zorunda kalmazlar. Bir blok zinciri, personelin rutin muhasebecilerin çalışmalarından kurtaracağı gibi, kayıtları basılı bir biçimde tutmak ve iş beyanları yapmaktan da kaçınacaktır. Tüm veriler otomatik olarak bir blok zinciri içine kaydedilecektir.

Turizm alanında Blockchain

Credits, tek başına akıllı sözleşmeler, otel ve tatil sahiplerine acentelerden kurtarıyor ve turların satışında önemli tasarruf sağlıyor. Akıllı sözleşmeler, bir müşteri ile bir şirket (başka bir deyişle otelimiz ve tatil köyleri) arasındaki anlaşmayı otomatikleştirir. Buna ek olarak, kullanıcılar bir blok zincir sisteminin şeffaf olması nedeniyle sahtekarlardan korunacaktır.

CREDITS’in ağ içindeki programlar ve uygulamaları oluşturmasının zengin işlevselliği sayesinde hem kullanıcılar hem de personel için uygun bir arayüz oluşturabilirsiniz. Bu platform saniyede 1 milyondan fazla işlem gerçekleştirebilir, sorunsuz bir sistem haline gelir. İşlemler için düşük bir komisyon (para transferi) olumlu bir bonus (sözde komisyon 0,001 ABD doları olacak) yapacaktır.

Sigorta sektöründe Credits

Şüphesiz, sigorta alanında bir merkezi olmayan ağ kullanılacaktır. CREDITS‘in tek başına akıllı bir sözleşmesi, bir anlaşma yapma fırsatı verir ve daha sonra sigorta koşullarını ve sigortalı bir kazanın meydana geldiği ödemeleri kamusal alanda görür. Ayrıca, şebeke katılımcıları sözleşmede bu veya diğer tarafa yapılan ödemelerle ilgili işlemler hakkında bildirim ve raporlar alabilir.

Finans ve Bankacılık Sistemlerinde Blockchain

Bankalar çeşitli sebeplerden dolayı blok zincir teknolojileri üzerinde çalışıyorlar ve her şeyden önce masrafları azaltmak ve mevcut bir iş akışının verimliliğini artırmak için çalışıyorlar. Santader’e göre, bankacılık alanında bir blok zincir uygulaması 2022 yılına kadar 15 ila 22 milyar ABD doları tasarruf sağlayabilir.

Merkezi olmayan bir veri saklama alanı, üçüncü tarafların para işlemlerine dahil edilmemesine ve bu nedenle CREDITS işlem maliyetinin 0,001 ABD Doları’na ulaşması nedeniyle çekicilik getiriyor; bu yenilik, geleneksel finansal sistemleri geride bırakıyor. Tüm bilgiler şeffaftır, tüm katılımcılar tarafından kullanılabilir ve tek taraflı olarak değiştirilemez.

Credits için özel olarak geliştirilmiş ileri DPOS + BFT şifrelemesinin önemine dikkat etmekte fayda vardır. Bu ödemelerin garantisinin yanı sıra, giderlerin azaltılması ve işlemlerin hızlandırılmasıdır.

Blockchain destekçileri, bu ağın emek gerektiren ve pahalı bankacılık süreçleri için güvenli ve uygun alternatifler oluşturmak için kullanılabileceğine inanıyor.

Kredilendirme

Credits Ağı içinde oluşturulabilecek hizmetler, kullanıcının uygun arabirimi (araç gereçler ve masaüstü bilgisayarlarda bulunur) ile çevrimiçi bir kredi sağlamak için bir şans verecektir. Bir müşterinin bir bankayı ziyaret etmeden kredi alabilmesi için minimum süreye ihtiyacı olacak ve faiz oranı çok daha düşük olacaktır. Bu platform, alacaklı kullanıcısının yararlarına göre, bir blok zinciri tabanlı işyeri sahibinden onlardan kurtulduğundan genellikle aracılara ödenen komisyonlardan tasarruf sağlayacak. Bu fırsat yalnızca tüketici kredileri değil, ipotek, kredi kartı ve diğer hizmetleri de ilgilendirmektedir.

Platformda, yüksek kârlılığından ötürü faiz uyandıracak bir blok zinciri ağı alacaklıları için bir hizmet oluşturmak mümkündür.

Taşımacılık Sektörü

Lojistik, çeşitli coğrafi bölgelerde bir yerden diğer yere seyahatin sayısız evresini ima eder. Bu teslim zincirlerinin kalıcı izlenmesinden kurtulmak için Credits blok zincir tabanlı bir program oluşturulabilir. Bu program, malların taşınmasını onaylamanın yanı sıra, sizin yerinize her şeyin kontrolünü ele geçirir ve kuvvet önermesinin oluşumunda hızlı tepki verecektir.

Ayrıca, geleneksel bir nakil sisteminin şeffaf olmaması, bütün bir teslim zincirindeki yasadışı faaliyetlerin araştırılmasını oldukça zorlaştırıyor. Bununla birlikte, bir blok zinciri, merkezi olmayan bir ağ ve açık bir veritabanı özelliği nedeniyle, bu sorunu hemen çözmektedir.

Bir şirket, malları sevkiyattan varış noktasına kadar izlemek için CREDITS ağı içerisinde basit ve etkin araçlar kullanabilir.

Merkezi olmayan bir ağ, şirketlerin bir teslim zincirinde gereksiz aracıları kaldırmalarına, gelirlerini artırmalarına ve akıllı sözleşmelerle bir belge dolaşımı sorununu çözmesine yardımcı olacaktır. Ve bir blok zincir ağının sağladığı güvenlik, hataları en aza indirgeyerek sahtekarlık yapmayı önleyen ana konudur.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin