İşte top 6 kripto para vadeli işlem çiftleri
İşte top 6 kripto para vadeli işlem çiftleri

En popüler 6 kripto para vadeli işlem çiftleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çeşitli kripto para birimleri ile ilgili vadeli işlem alımlarına odaklanılıyor. CME ve CBOE tarafından sunulan teklifler, daha önce geleceğe Ethereum tabanlı bir araç getirilebilmesine rağmen, esas olarak Bitcoin’e odaklanıyor. İngiltere merkezli bir ticaret firması olan Crypto Facilities, birkaç ilginç kripto para birimi vadeli işlem piyasalarını tanıttı. Aşağıdaki liste, bir aylık ters ve vanilya vadeli sözleşmeler için aylık hacme göre sıralandı.

İşte top 6 kripto para vadeli işlem çiftleri

6- LTC/USD

Litecoin hala çok çekici bir alternatif kripto para. Diğer bazı üst altcoinler başlıklarını oluşturmaz, ancak Litecoin son birkaç yılda kripto para dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Crypto Facilities, LTC/USD ters vadeli işlem piyasası ile LTC’ye, sadece 33.036 sözleşmeleriyle platformdaki en az popüler teklif olmasına rağmen önem veriyor.

5- BCH/USD

Hiç kimse Bitcoin Cash’i inkar edemez çok başarılı bir kripto para birimi haline geldi. Bitcoin’in forku, yüksek bir piyasa hacmini koruyor ve aynı zamanda Crypto Facilities platformunda desteklenen vadeli işlem piyasalarından biri. USD’ye ters vadeli bir piyasa olarak bağlanır ve 182,678 kontratı başarılı bir şekilde üretir. Bu durum, BHC’nin bu departmandaki popülerlik oranının artmasına rağmen, hala oldukça likit olmayan bir pazar olduğuna işaret ediyor.

4- XRP/USD

Genel kripto para topluluğu, kendi başına geçerli bir ekosistem olmasına rağmen, Ripple ve XRP için hiçbir kayba sahip değil. Devam eden vadeli işlem sözleşmeleri açısından XRP’nin ABD dolarına olan bağlantısı bazı taleplerde 510.948 kontratıyla, yatırımcıların ve spekülatörlerin Ripple’ın yerli dijital varlığındaki liyakatini gösteriyor.

3- ETH/USD

Yıllar boyunca Ethereum’un tüm odakları göz önüne alındığında, servis sağlayıcıların bu özel kripto para birimine bağlı bir tür vadeli ürün ihraç etmesi normal. Crypto Facilities platformunda, ETH/USD ters kontratları 634.489 kontrat hacmi sayesinde biraz daha popüler hale geliyor. Bitcoin hala iyi durumda, ancak ikisi arasındaki boşluk azalıyor gibi görünüyor.

2- XBT/USD

Bu platformda XBT/USD ters vadeli işlem piyasasının en baskın teklif olmadığını öğrenmek sürpriz olabilir. Bu, Bitcoin’in yatırımcılar ya da spekülatörler arasında herhangi bir yolla çekiş yaptığı anlamına gelmez. Yine de saygın bir sayıdan fazla olan 857.553 kontrat hacmini üretiyor. Bu rakamı bir milyona veya daha fazla arttırmak zaman meselesi gibi görünüyor.

1- XRP/XBT

Crypto Facilities’de dominant ters vadeli işlemler piyasası şu anda XRP/XBT çifti. Spekülatörler, bu belirli vanilla vadeli işlem piyasasında büyük bankacılık yapıyor. Yaklaşık 2 milyonluk bir sözleşmeyle bu, kripto para birimi değişimlerinde XRP/BTC oranındaki bazı büyük değişikliklerin gerçekleşeceğini gösteriyor. Kazanç veya kayıplarla sonuçlanıp sonuçlanmayacağının bu zamanda öngörülmesi biraz zor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin