TradeSatoshi BitConnect (BCC) için henüz resmi bir duyuru yapmadı
TradeSatoshi BitConnect (BCC) için henüz resmi bir duyuru yapmadı

BitConnect (BCC) resmi olarak öldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son darbe kötü şöhretli BitConnect (BCC)’i dağıttı. Nihayet BitConnect’in dolaşımda olan son tokeni de borsalardan kaldırıldı. Ağustos ayında kripto para borsası TradeSatoshi, 10 Eylül’de BitConnect (BCC) tokenini platformundan kaldıracağını duyurdu ve açıklanan tarihte BCC’yi platformundan kaldırdı.

TradeSatoshi BitConnect (BCC) için henüz resmi bir duyuru yapmadı

BCC, 10 Eylül’e kadar TradeSatoshi’de işlem görmeye devam etse de, CoinMarketCap verileri, son 24 saat içinde hiç kimsenin BitConnect satmadığını gösteriyor. TradeSatoshi hileli kripto para birimini resmi olarak kaldırdığını da henüz duyurmadı. BitConnect çalkantılı bir tarihe sahipti, bahsedecek çok şey var. Ancak, hepimiz bunun bir aldatmaca olduğunu biliyoruz ve şimdi resmi olarak artık öldü diyebiliriz.

BitConnect ticaret çiftleri internetin karanlık, kirli ve gizli köşelerinde görünmeye devam ediyor. Hard fork, BCC ticaret çiftleri sunan en az bir (son derece şüpheli) kripto para borsası bulabildi. Okurlarımızı herhangi bir dolandırıcılık faaliyetinden korumak için söz konusu platform ile ilgili haberleri sitemizde paylaşmayı tercih ettik. Her halükarda, BitConnect gibi bilinen bir dolandırıcıyı destekleyen herhangi bir borsa üzerinde kripto ticareti yapmak istemezsiniz.

Thenextweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin