En özel kripto para olan Monero, popülaritesini koruyor

En özel kripto para yenilmeyeceğini gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En özel kripto para olarak bilinen Monero (XMR) Mayıs ayının başından bu yana düşüş gösteren birçok kripto paradan biri. Kripto para piyasa değeriyle 13. sıraya kadar düştü ve düşüş haftası geçirdi.

Monero, Dash’a karşı yokuş aşağı bir mücadele verdi

Monero şu anda kripto sıralamasında 13. sırada yer almakta. Yazım sırasında Monero,  3,24 milyar dolar olan piyasa değeriyle 190 dolardan işlem görmekte. Monero 16,04 milyonluk bir arza ve 46 milyon dolarlık bir hacme sahip. Geçtiğimiz günlerde Monero, 1,80’lik bir büyüme oranına sahipti.

Monero geçtiğimiz hafta Dash’a karşı yokuş aşağı bir mücadele verdi ve bu da Dash’ın kripto sıralamalarında 12. sırayı almasına neden oldu. Son 7 günde kripto para %12 oranında değer kaybetti. Yeni XMRwallet’in eklenmesiyle birlikte, kripto para potansiyelini gösteremedi.

En özel kripto para yenilmeyeceğini gösteriyor
En özel kripto para yenilmeyeceğini gösteriyor

En özel kripto para olan Monero, popülaritesini koruyor

Geliştiriciler, güvenlik özelliklerini geliştirerek kripto paranın potansiyelini artırmaya çalıştılar. Monero, kripto paraların çoğunu gizlilik özellikleri açısından geride bırakıyor. Monero, kullanıcıların durumunu tamamen özel yapan özelliklere sahip. Kullanıcının adresini gizler ve işlemlerin izini imkansız kılar. Monero bu nedenle en özel kripto para olarak bilinir. Bu nedenle Japonya ve Güney Kore gibi Asya ülkelerinde gerçekten popüler.

Monero’nun gelişmekte olan ekibi kripto paraya yönelik sürekli güncellemeler yapmakta. Kripto paranın diğer olumlu işareti ise, piyasa değerinin Dash’ın sadece 42 milyon gerisinde kalması nedeniyle kripto sıralamalarının 12. noktasına geri dönebilmesi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin