Brian Kelly, Bitcoin’in keskin artışının arkasındaki katalizörü açıkladı
Brian Kelly, Bitcoin’in keskin artışının arkasındaki katalizörü açıkladı

En kapsamlı anket sonucu yayınlandı: Bitcoin (BTC) boğa koşusu başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası yükseliş eğiliminde. Nitekim, bir yıldan fazla bir süredir Bitcoin (BTC) ve diğer dijital para birimleri düşmektedir. Bununla birlikte, bu durum her an son bulabilir. FINRA tescilli broker Sharespost, insanların kripto para birimleri konusunda daha iyimser olduklarını vurguluyor.

Bitcoin boğa koşusu çok yakında

Sharepost’tan araştırmacılara göre, yatırımcılar ve kripto meraklıları pazarın geleceği hakkında yükseliş gösteriyor. Araştırmacılar, 1.018 tüketici, 96 akredite ve kurumsal yatırımcıyı içeren son bir anketten elde edilen verileri yayınladılar. Bu yatırımcıların %30’u Bitcoin’de en az 25.000 dolar sahibi olduklarını ve %20’si de benzer miktarda Ethereum (ETH) sahibi olduklarını belirtti.

En boğa varlıklar Bitcoin, Ethereum XRP ve Litecoin (LTC) gibi görünüyor. Bununla birlikte, araştırmalar o dönemde gecikmiş Constantinople yükseltmesi nedeniyle Ethereum için beklentilerin azaldığını gösteriyor.

Kripto kışı bitmedi

Sharespost’un araştırma analisti Alejandro Ortiz şöyle bir yorum yaptı:

Kripto kışı bitmedi, ancak en son anket verileri, kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisinin geleceği hakkında duyarlılık ve artan bir yükseliş olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, yatırımcıların neredeyse yüzde 40’ı ve ankete katılan tüketicilerin yüzde 46’sı gelecekte işverenlerinin bir dereceye kadar Blockchain teknolojisini kullanacaklarını söyledi. Ankete katılanlar para transferi ve ödemelerin, Blockchain teknolojisinin gelecekte yıkacağı en önemli kategoriler olduğuna inanıyor.

Firmanın 2018 yılında yaptığı ankette, yatırımcılar 2020’de en kısa sürede Blockchain benimsenmesinin gerçekleşeceğine inanıyorlar. Ancak, yatırımcılar bunun 2025 yılına kadar gerçekleşmeyeceğine inanıyorlar. Çünkü karamsar duygu 2018 yılı boyunca yaşandı. Rapor, yatırımcıların Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için büyük bahis oynadığını göstermektedir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin