Binance Launchpad, CELR ile 30.000 dolar ödül dağıtacak
Binance Launchpad, CELR ile 30.000 dolar ödül dağıtacak

Binance Launchpad, CELR ile 30.000 dolar ödül dağıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, yaklaşmakta olan Binance Launchpad projesi CELR için bir test ödül programı başlattı, ödül programı tokenlerle 30.000 dolara kadar dağıtım yapacak.

Binance Launchpad 19 Mart’ta CELR tokenini sunacak

Binance geçtiğimiz günlerde, CELR’nin bu yıl Binance Launchpad’de başlatılacak üçüncü proje olacağını ve projenin 19 Mart’ta başlatılması planlandığını açıkladı.

CELR yarışması 9 Mart – 16 Mart arasında gerçekleşecek ve CELR test programı ödül programının rastgele olarak CelerX beta uygulamasında 10 Gomoku oyunu oynayan tüm uygun kullanıcılardan 1.500 kullanıcı seçilecek. Bu 1.500 kullanıcının her biri CELR tokenlerinde 20 dolar kazanacak.

Katılan kullanıcıların CelerX uygulamasını indirmeleri ve Binance Referral ID numarasıyla aynı olan Binance.com test cihazı kodlarını girmeleri gerekir. Test programı, uygulama indirimleri IOS için 5.000 ve Android için 10.000 ile sınırlandırıyor.

Binance Launchpad, birkaç dakika içinde satılan BitTorrent (BTT) ve Fetch.AI (FET) tokenlerinin satışının başlamasından sonra büyük bir başarı yakaladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin