İşte en iyi VeChainThor cüzdanları
İşte en iyi VeChainThor cüzdanları

Masaüstü ve cep telefonu için kullanılabilecek en iyi VeChainThor cüzdanları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda yatırımcıların VeChainThor cüzdanları için fazlaca seçim hakkı yok. Ana ağ geçişinden beri sadece iki çözüm yüzeye gelmiş o kadar. Yine de, mevcut iki seçenek son derece sağlam ve bu yazıda kullanmak için en iyi VeChainThor cüzdanlarını gözden geçiriyoruz.

İşte en iyi VeChainThor cüzdanları

2- VeChainThor Senkronizasyonu

Adından da anlaşılacağı gibi, bu da VeChainThor için bir masaüstü cüzdan istemcisi. Bir cüzdandan bekleyebileceğiniz tüm işlevselliği sunar. Yazım zamanında, sadece iki gün önce bir güncelleme yapıldı, yani ekip yazılımı güncel tutuyor. Hem Macintosh, Linux hem de Windows’u destekler, çapraz platform uyumluluğuna ve güvenilirliğine dayanarak en iyi VeChainThor cüzdanlarından biri olmasını sağlar.

VeChain ana ağını aldığından beri cüzdan birkaç değişiklik geçirdi. Başlangıç ​​simgesinden yeni sürüme geçiş, Windows kullanıcıları için bazı başlangıç ​​sorunlarına neden oldu, ancak bu sorunlar buna göre ele alındı. Bu cüzdan çözümlerine, özellikle de proje için bir bütün olarak bu kadar önemli bir aşamada, geliştiricilerin çok fazla iş çıkardığını görmek çok güzel.

M-cüzdanın kendisine herhangi bir önemli ekleme veya özellik gelip gelmeyeceği belirsiz. Bu öncelikle VeChainThor ağının bir bütün olarak nasıl evrildiğine dayanacak. Bu yerel cüzdan, çoğu kullanıcının ilgilendiği, çoğu kullanıcı için yapılan iş gibi görünüyor. Ayrıca, döviz bazlı cüzdanlara güvenmek için geçerli bir alternatif.

1- VeChainThor Mobile

Kendine saygılı bir kripto para birimi, kullanıcılarına bugün bir mobil cüzdan çözümü sunacak. VeChainThor bu konuda bir istisna değil, çünkü para birimi mümkün olduğunca çok sayıda meraklıya hitap etmek istiyor. Mobil tarafa dikkat etmek, masaüstü geliştirme kadar önemli.

VeChainThor mobil cüzdan şu anda iOS ve hem de Android de mevcut. Bu, özellikle de Apple ve kripto para cüzdanlarının çoğu zaman bu kadar iyi karışmaması nedeniyle ilginç. Ancak bu durumda, her iki uygulama deposu da cüzdanı onaylar. Başlamak için gerçekten ihtiyaç duyulan bu ekosisteme hızlı ve kolay erişim sağlar. Bu mobil cüzdanı en iyi VeChainThor cüzdanlarından biri yapan şey, onun güzel UI’si. Masaüstü cüzdanı daha fazla platformu destekliyor, ancak UI mobil sürüm kadar etkileyici değil.

Kapağın altında, mobil cüzdan çapraz platformlu bir kripto varlık yönetimi çözümleri sunuyor. Kullanıcılar VET token takasını gerçekleştirebilir ve X Düğümü bağlamayı yapabilir. Ayrıca, uygulama donanım ve masaüstü çözümleri de dahil olmak üzere farklı VeChainThor cüzdanlar arasında dengeleri izleyebilirsiniz. Bu cüzdanlardan birini kullanıyor musunuz? Yorum bölümümüze cüzdanların bazı ekran görüntüleri eklemekten çekinmeyin.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin