featured

Bu haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto para birimi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta kripto para piyasasında, özellikle de 13-20 Ekim tarihleri arasında en çok artış gösteren beş altcoini ele alıyoruz. Altcoin terimi, Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselişteki altcoinler, bu hafta en çok kazananlar olarak kripto para haberlerinin ve kripto para piyasasının ilgi odağı oldu:

  • Bitcoin SV (BSV) fiyatı yüzde 61,07 oranında arttı.
  • Stacks (STX) fiyatı yüzde 32.97 arttı.
  • MX TOKEN (MX) fiyatı yüzde 27.70 arttı
  • Solana (SOL) fiyatı yüzde 23.84 arttı.
  • Injective (INJ) fiyatı yüzde 15.91 arttı.

BSV fiyatı kazandıranlara öncülük ediyor

BSV fiyatı haziran ayından bu yana yükselen bir destek trend çizgisi boyunca arttı. Bu çizgi, en son 9 Ekim’de (yeşil simge) olmak üzere birçok kez doğrulandı. Fiyat 19 Ekim’de artış oranını hızlandırdı. Bu durum, 20 Ekim’de 55,88 dolarlık en yüksek seviyeye ulaşılmasına ve 56 dolarlık yatay direnç alanının içine girilmesine yol açtı.

Fiyat kırılırsa BSV yüzde 25 artabilir ve 66 dolardan bir sonraki dirence ulaşabilir. Ancak reddedilirse yüzde 26 düşebilir ve 40 dolar yatay destek alanında bir grafik oluşabilir.

STX fiyatı dirençten çıktı

STX fiyatı eylül sonunda alçalan bir direnç trend çizgisinden (beyaz) çıktı. İlk artış kademeli oldu ve yükselen bir paralel kanalın (siyah) içinde yer aldı. Ancak STX 20 Ekim’de kanaldan çıkarak büyük bir boğa mum çubuğu oluşturdu. Artış devam ederse fiyat yüzde 35 daha artabilir ve 0,88 dolarlık yatay direnç alanına ulaşabilir.

Ancak STX artışını sürdüremezse yüzde 28 düşebilir ve kanalın 0,50 dolarlık destek çizgisine ulaşabilir.

MX tokeni düzeltmeyi tamamlıyor

Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için Elliott Dalga teorisini kullanır ve bu da bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olur. MX token için en olası dalga sayısı, fiyatın bir A-B-C düzeltici yapısını (beyaz) tamamladığını göstermektedir.

Eğer öyle ise şimdi yeni bir yukarı yönlü hareket başlamıştır. Bu artış için bir sonraki hedef, mevcut fiyatın yüzde 56 üzerinde olan 4,40 dolardır.

Bu yükseliş MX fiyat tahminine rağmen 2,90 dolar direnç alanından bir ret, muhtemelen 2,10 dolarlık en yakın desteğe yüzde 25’lik bir düşüşe neden olacaktır.

Solana boğa formasyonundan çıkıyor

Mart ayından bu yana SOL fiyatı bir ters baş ve omuz formasyonu içinde işlem görmektedir. Ters baş ve omuzlar bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir, yani bu formasyondan nihai bir kopuş gelecekteki en olası fiyat senaryosudur. Şu anda SOL fiyatı, formasyonun boyun çizgisinden kopma sürecinde.

Formasyonun tüm yüksekliğini kat eden bir kırılma, SOL’u mevcut fiyattan yüzde 50 artışla 40 dolara çıkaracaktır.

Bu yükseliş SOL fiyat tahminine rağmen boyun çizgisinin altında bir kapanış, 27 dolarda yükselen destek trend çizgisine yüzde 21 düşüşe yol açabilir.

Injective kazandıran kripto paraları sonlandırıyor

INJ fiyatı nisan ayından bu yana uzun vadeli simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor. Dalga sayımı, üçgenin muhtemelen beş dalgalı bir yukarı hareketin dördüncü dalgasının bir parçası olduğunu belirtiyor.

Sayım doğruysa INJ üçgenden çıkacak ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 25,60 dolar yakın bir değer olan 25 dolara ulaşacaktır. Bu, mevcut fiyattan yüzde 200’lük bir artış anlamına gelecektir.

Bu yükseliş INJ fiyat tahminine rağmen, üçgenin kırılması yüzde 50’lik bir düşüşle en yakın destek olan 4 dolara inilmesine neden olabilir.

Bu hafta kazandıran altcoinlere alternatif olarak yatırımcılarının dikkatini Meme Kombat çekiyor. Kripto para ön satışlarından biri olan bu meme coin, kullanıcıların en sevdikleri meme karakterleri belirleyerek diğerlerine karşı savaşmalarına olanak tanıyor. Kripto para piyasasında bir Oyna-Kazan (P2E) oyunu olarak tasarlanan ürün, yazının yazıldığı sırada 0.0117381 dolar değerinde. Ayrıca bu kullanıcıların arena savaşlarına dair bahis tahminleri doğruysa MK kazanma şansı var.

Şimdi Meme Kombat satın alın.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin