featured

Ripple, SEC davasında yeni zaferini kutluyor: XRP fiyatı yükselişe geçti! İşte son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kendisi ve şirketin kurucu ortağı Chris Larsen hakkındaki tüm suçlamaları düşürmesinin ardından sevincini ifade etmek için X’te (eski adıyla Twitter) bir gönderi paylaştı.

Garlinghouse bir Twitter mesajında hukuk ekibine teşekkür etti ve SEC’in kararını “teslimiyet” olarak nitelendirdi. Kişisel yıkım için “acımasızca” hedef alındıktan sonra haklı çıkmanın iyi hissettirdiğini söyledi.

ripple

Tweet dizisi yankılanan bir skor kartıyla açıldı: “Ripple: 3 SEC: 0” şeklinde, Ripple ve yöneticileri tarafından elde edilen yasal zaferlere açık bir selam göndererek başladı. Garlinghouse, bu yasal savaşın herhangi bir dolandırıcılık veya yanlış beyan iddiasından yoksun olduğunu vurgulamaya devam etti.

Ripple baş sorumlusu, SEC davasını bir ‘teslimiyet’ olarak değerlendirdi!

SEC’in eylemlerinin eleştirel bir analizini yapan Garlinghouse, düzenleyici kurumu ABD’li tüketicileri ve işletmeleri koruyamamakla suçladı ve Sam Bankman-Fried gibi etkili isimlerle gizli toplantılar yapıldığını iddia etti.

Garlinghouse tweet dizisini, “liderliklerini, bilgeliklerini ve dostluklarını” selamladığı hukuk ekibine yönelik içten bir minnettarlık ifadesiyle sonlandırdı. Stuart Alderoty, Ripple’dan Deborah McCrimmon ve Cleary Gottlieb’den Matt Solomon’dan özellikle bahsederek bu yasal mücadelenin sonuçlanma sürecinde önemli rollerinin altını çizdi.

Garlinghouse’un tweet’i, SEC’in hamlesini “ciddi bir hata” ve “bir uzlaşma değil” olarak nitelendiren Ripple baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty’nin tweet’ine yanıt niteliğindeydi. Kurumun suçlamaları düşürerek “teslim olduğunu” söyledi.

Temmuz ayında, davayı denetleyen federal yargıç SEC’in tüm XRP satışlarının yasadışı menkul kıymet teklifleri olduğu iddiasını reddetti. Ripple için reddedilen suçlamalar önemli bir zaferi temsil ediyor.

Bununla birlikte yardım ve yataklık suçlamalarının düşmesiyle birlikte yöneticiler kalan iddialara karşı da galip geleceklerinden emin görünüyorlar. Ripple ve SEC, 2020’den bu yana XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olarak kabul edilip edilmemesi gerektiği konusunda mücadele ediyor.

Haberin ardından XRP’nin fiyatı tüm kripto para piyasasıyla birlikte yüzde 6’lık bir artışa tanık oldu.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin