YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”
YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”

En iyi kripto analistlerinden güncel Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yazım sırasında, Bitcoin 3.550 dolardan işlem görerek 24 saatlik %0,42 artış kaydetti. 63 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin, Aralık 2017’den beri uzun bir süredir ayı piyasasında.

Bitcoin 3 aylık fiyat tablosu, Kaynak: Coinmarketcap
Bitcoin 3 aylık fiyat tablosu, Kaynak: Coinmarketcap

Bitcoin ETF haberinden etkilenmedi

Uzmanlar ve analistler, piyasanın bu yıl en alt seviyeye düşeceğini tahmin ediyorlar. Kripto trader’ı Moon Overlord, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, Bitcoin ETF teklifinin Cboe tarafından kaldırılmasının piyasayı etkilemediği gerçeğin ise sonradan anlaşılacağını şu şekilde söyledi.

ETF çekildi ve bir inç hareket etmedik… hmm. Görünüşe göre insanlar 3500 dolardan satmak istemiyor. Bir dip hissetmeye başladım.

Bundan sadece bir gün önce, pazardaki yan hareketlerden ise şu şekilde bahsetti:

Yani bir konsolidasyon süresi bu yılın çoğunu koruyacak. Bu yan hareket ne kadar uzun sürerse, taban o kadar fazla demektir. Kasım, tarihin en kötü aylık mumlarından biriydi. Bu büyük satışların sonuncusu oldu ve şimdi 2019’un çoğunu aşan bir konsolidasyon dönemine sahip olacağız. ”

Borsa ve madenciler Bitcoin biriktiriyor

Bir ekonomist ve kripto tüccarı olan Alex Kruger, Bitcoin pazarının bir analiz modunda olduğunu söyleyen son analizini şu şekilde paylaştı:

Birinin biriktirmesi için başka birinin dağıtması gerekiyor. Bu sıfır toplamlı bir oyundur. Kendi başına birikim ne yükseliş, ne de düşmedir. Mevcut işlem hacmi ile borsa ve madencilere şu an “biriktirme” yaptıklarına dair bahse girerim. Sonunda, muhtemelen tekrar terk etmeye başlayacaklar.

Kripto trader’ların bahsettiği şeyler olmak üzere

Kısa süre önce, Credible Crypto da şu paylaşımları yaptı:

Kısa vadede en az 3700 – 3800 dolara kadar yükseldi. Boğalar 4.1k almak zorunda ve bunu yapmak için en az 4k ortalarına kadar daha büyük bir mitinge yol açılmalı. Ayılar bundan önce onları durdurmaya çalışacak ve 3.4k değerinde bir kayıp yeni düşük seviyelere yol açacaktır.

Şu anda, Bitcoin 3.550 dolar civarında istikrarını koruyor ve kısa vadede düşüş veya yükseliş momentumunu gerçekten tanımlamak için buradan hareket ettiği yer çok önemli.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin