13 Mart Ethereum analizi: ETH tarihinin en büyük günlük çöküşü yaşandı!
13 Mart Ethereum analizi: ETH tarihinin en büyük günlük çöküşü yaşandı!

İşte en iyi Ethereum ticaret botları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Basitçe söylemek gerekirse, alım satım botları, yatırımcıların botların çalışacağı belirli alım satım parametrelerini belirlemelerini sağlayan yazılım parçalarıdır. Piyasayı, modelleri ve ayrıca kripto para fiyatının diğer göstergelerini takip edebilirler. Böylece, Ethereum ticaret botları, önceden belirlenmiş belirli koşullar yerine getirildiğinde, insan müdahalesine gerek kalmadan otomatik olarak işlem yapabilir.

Ethereum ticaret botları trader’ların seçimine göre programlanır

Günümüzde çoğu kişi, piyasayı izlemek ve iyi ticaret fırsatlarını kaçırmamak için uygun bir yöntem olarak botları kullanıyor. Tabii ki, çok şey trader’ların seçimine bağlıdır, çünkü hepsi çeşitli ek fonksiyonlar ve seçenekler sunar. Bazıları ücretsiz, bazıları ise oldukça pahalı olabilir. Çoğu bot Bitcoin ticareti yapmak için tasarlanmış olsa da Eter’de işlem yapmak için kullanılabilecek birkaç tane de var.

En iyi Ethereum ticaret botları

CryptoTrader

CryptoTrader sadece bir ticaret botu değil, bütün bir ticaret platformudur. Ancak, kullanıcıların kendi kişisel stratejilerini oluşturmalarına olanak veren bir dizi kullanışlı özellik sunar. Sonuç olarak, bir alım satım botu gibi çalışabilecek şekilde yapılandırılabilir. Bitcoin yatırımcılarının yanı sıra altcoin yatırımcıları tarafından da kullanılır, böylelikle Ethereum da aynı şekilde kolayca işlem yapabilir. Ayrıca, platform bulut teknolojilerini kullanır ve başka bir yazılım gerekmez.

BTC Robot

Adı, bunun yalnızca Bitcoin ile çalışan bir bot olduğunu göstermesine rağmen, aslında Ethereum ticareti için de kullanılabilir. Döviz kurlarının sürekli izlenmesi ve tabloları analiz etme kabiliyeti gibi bir dizi ilginç ve faydalı özellik sunar. Bu, modelleri fark etmek, fiyat hareketlerini önceden tahmin etmek ve fiyat istenen yüksekliğe veya minimum seviyeye ulaştığında anında tepki vermek için çok faydalı olabilir.

Sonuç olarak, BTC Robot makul bir kardan fazlasını getirebilir. Aynı zamanda 60 günlük bir garanti ve hatta yatırımcıların hizmetten memnun olup olmadıklarını kontrol etmelerini sağlayan bir deneme süresi ile birlikte geliyor.

HaasOnline

Bu işlem, işlemcilerin zaman içinde sunduğu teklifleri de içeren temel bir ticaret algoritmasına sahip yazılımı kullanan bir bottur. Birkaç borsa ile çalışıyor ve sürekli yenileri ekleniyor. Ayrıca, abonelik çeşitli esnek lisanslar sunduğundan, kullanıcılar servise abone olmayı seçebilir.

Farklı lisanslar, farklı fiyatlara gelen farklı işlem tecrübelerine de karşılık gelir. Bot, yatırımcının piyasadan endişe duymadan işini serbestçe yapmalarını sağlayacak tüm işleri yapabilir.

PHPTrader

PHPTrader, Bitcoin’de başlayan başka bir ticari botu. Ancak, zamanla, genişledi ve şimdi Ethereum’uda içerir. Bu aynı zamanda kullanışlı bir seçenektir çünkü neredeyse tüm Raspberry Pi modelleriyle uyumludur. Ara yüzünün kullanımı ve anlaşılması kolaydır, ancak gerekli tüm işlem fonksiyonlarını da sunar.

Bu işlem botunu kullanmak için, kullanıcıların bir Coinbase hesabı olması gerekir, çünkü botun desteklediği tek borsa budur. Gelecekte değişebilecek olsa da, Coinbase şu anda tek seçenek. Büyük yatırımlar için tasarlanmadığından, bir botun fiyat trendlerini tahmin edemediğini veya analiz yapamayacağını da belirtmek gerekir.

Sonuç olarak, bu muhtemelen deneyimli yatırımcılar için en iyi seçenek değil, ancak yeni başlayanlar için bot tabanlı kripto ticareti işine girmek için oldukça iyi bir yol.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin