En iyi Bitcoin analistleri 40K sonrası ne olacağını açıkladı

En iyi Bitcoin analistleri 40K sonrası ne olacağını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen birkaç Bitcoin analistleri, önemli veriler paylaştı. Stratejistler, BTC’nin sadece 48 saat içinde 35.000$’dan 40.000$’a güçlü bir hamle yapmasını olumlu yorumluyor. Bu çıkışın ardından ise Bitcoin’i nelerin beklediğini uzmanlar haritalıyor.

Sahte kripto analisti Credible isimli kullanıcı azımsanmayacak bir takipçi listesine sahip. Twitter’da 311.800 takipçisi bulunan Credible, Bitcoin’in son iki gündeki ağır sıçramasının arkasındaki katalizörün “agresif bir kısa süreli sıkışma” olduğunu savunuyor. Analist, 

“Dün agresif bir kısa süreli sıkışma yaşadım. Tutacağından emin değilim ama tutarsa direnç 42.000 dolar. Sıkışmanın izini sürersek, bence son gönderiye göre 29.000-32.000 dolar arasında bir dip görüyoruz. Herhangi bir noktada, aylık direncin üzerinde yüksek bir zaman dilimi kapanışı, dip noktasının onaylandığını gösterir.”

Bitcoin analistleri ortak kanıya varıyor

Bitcoin analistleri ortak kanıya varıyor

Lider kripto para biriminde görünüm daha pozitif bir hal alıyor. Krizlere rağmen düşüşü çabuk absorbe eden BTC olumlu görünüm sağlıyor. Bitcoin analistleri ise bazı tahminlerde bulunmaktan çekinmiyor. 

Kısa bir sıkışma, bir varlığın birimlerini belirli bir fiyattan ödünç alan yatırımcılar, fiyatı düşürmek için daha düşük satma umudunda. Ticaret onların önyargılarına karşı hareket ederken geri almaya zorlandıklarında olur.

Bitcoin durumunda, yatırımcılar Rusya’nın Ukrayna’ya karşı askeri harekatını ilan etmesinin ardından BTC’nin 35.000 doları kıracağına bahse giriyorlardı. Bunun yerine, kripto varlığı toplandı.

BTC’si eksik olan yatırımcılar 24 Şubat’ta 300 milyon doların üzerinde Bitcoin aldı. Yapılan alımla beraber ralliyi sıkışma sonucunda 26 Şubat’ta 40.000 dolara yükseltti.

Bitcoin’in 35.000 dolarda destek tutmayı başarmasıyla, diğer kripto analisti Smart Contracter, 205.200 Twitter takipçisine BTC’nin şimdi 35.000 ile 44.000 dolar arasında kısa vadeli bir aralık oluşturduğunu söyledi. Contracter,

“Bugün gerçekten büyük BTC ters mum. Dipte olup olmadığından emin değilim ama bu biraz takas edilebilir bir aralık olmalı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin